Одеса готується до негоди

Понедельник, 8 января 2024, 14:31
З другої половини дня 8 січня в Одесі та області очікується різке похолодання.

За прогнозами синоптиків з другої половини дня очікуємо на різке погіршення погодних умов - різке похолодання. При цьому дощ перейде у сніг, можливе обледеніння.

На Куликовому полі вже розгорнуто мобільний пункт обігріву від однієї з волонтерських організацій. Також  працюватимуть муніципальні Пункти незламності, де можна буде зігрітися та підзарядити свої пристрої.. 

Міські служби працюють в посиленому режимі. Всі котельні надають послуги в штатному порядку, збільшена температура подачі теплоносія.

В Одесі школи відправили на дистанційне навчання на два дні - 8 і 9 січня. Також голова Одеської ОВА Олег Кіпер окремим розпорядженням перевів всі школи Одеської області на дистанційне навчанні 9 і 10 січні і далі - в залежності від погодної ситуації. Дитячі садки та школи працюватимуть у режимі чергових груп. 

Ситуація у Одеській області станом на 12 годину,

Роздільнянський район: Водо- та теплопостачання працює в штатному режимі. Електропостачання відсутнє в 33 населених пунктах(16 660 осіб). ДТЕК працює над відновленням. На дорогах працює техніка.

Березівський район: Електроенергія відсутня повністю у 80 населених пунктах, частково відсутнє 15. Вода є у всіх населених пунктах. На  території району ожеледиця, налипання льоду на проводах. Енергетики та дорожники працюють. 

Білгород-Дністровський район: Електропостачання, водопостачання, теплопостачання працює в штатному режимі. На дорогах ожеледиці немає.

Подільський район: Відсутнє електропостачання у 105 населених пунктах (86 109 осіб). Централізоване водо-, тепло-, газопостачання  наявне. Дороги проїзні, ожеледиця. Техніка працює.

Одеський район: Електропостачання відсутнє у 3-х населених пунктах, працюють генератори, у решти н.п., водо-, теплопостачання в наявності. Все працює у штатному режимі.

Ізмаїльський район:  Енергопостачання відсутнє в с.Лощинівка (пошкоджені лінії електропередач), ДТЕК працює. Водопостачання, газопостачання, теплопостачання у штатному режимі.

Болградський район: Усе працює у звичайному режимі.

comments powered by HyperComments