В Одесі сотні тисяч людей все ще залишаються без електрики

Понедельник, 6 февраля 2023, 09:54
Незважаючи на ремонт електромереж, в Одесі та Одеській області все ще залишаються без світла більше 200 тисяч людей.
В Одесі сотні тисяч людей все ще залишаються без електрики

Без електропостачання все ще залишаються сотні тисяч людей в Одеському регіоні, відновлювальні роботи тривають цілодобово. Про це сказав президент Володимир Зеленський  5 лютого у вечірньому зверненні. 

"Хочу зараз окремо подякувати тим, хто залучений до ліквідації наслідків енергетичної аварії в Одеській області. Відновлювальні роботи тривають цілодобово. Станом на цей час без електропостачання – сотні тисяч людей в Одеському регіоні.

І звичайно, до російського терору таких проблем з електрикою на Одещині та в інших регіонах держави в принципі не могло бути. Зараз же для забезпечення нормальної роботи енергосистеми потрібні надзвичайні зусилля", - сказав президент.

Він подякував енергетикам, ремонтникам, посадовцям – кожному й кожній, хто працює, щоб відновити нормальні технічні можливості постачання електрики та щоб зберегти нашу генерацію.

У відеосюжеті загальний аналіз аварійної ситуації з забезпеченням Одеси та Одеської області електроенергією після аварії на підстанціях увечері 3 та вранці 4 лютого. 

comments powered by HyperComments