В Одесі через суд намагаються розірвати угоди з продажу будівлі "нової мерії"

Вторник, 10 октября 2023, 12:37
Будівля "нової мерії", за придбання якої вже кілька років намагаютсья судити мера міста Геннадія Труханова, можуть забрати у одеської громади. Наразі в судовому порядку розриваються угоди, результатом яких став перехід об'єкта до комунальної власності.
В Одесі через суд намагаються розірвати угоди з продажу будівлі "нової мерії"

2 червня 2023 року Господарський суд Одеської області в рамках справи про банкрутство підприємства задовольнив клопотання двох кредиторів “Краяна” — однієї фізособи та ТОВ “Краян Ліфт” (директор і бенефіціар В'ячеслав Голяк), визнавши недійсними результати першого, другого та повторного цілісного майнового комплексу заводу, що відбулися на початку 2016 року, а також договір купівлі-продажу об'єкту.

Заявники вказують, що аукціони з продажу майнового комплексу заводу проводились із грубими порушеннями. Головна претензія – ціна, за якою реалізували майно: вона, як стверджується, наперед занижена, причому на порядок.

Перша інстанція задовольнила клопотання та анулювала результати аукціонів. Ліквідатор “Холдингової компанії Краян” Олег Нестеренко подав апеляційну скаргу – чомусь до Центрального апеляційного суду у Дніпрі. Той залишив її без руху, оскільки заявник забув надіслати копії іншим учасникам процесу. Тепер він має термін до 14 жовтня, щоб виправити цю помилку.

comments powered by HyperComments