Росіяни дуже бояться заяв українського командування і жаліються на це у ООН

Четверг, 18 мая 2023, 12:57
18 травня почалося засідання Ради безпеки ООН, скликане росією через те, що росія як країна-агресор дуже боїться контрнаступу України та заяв українських командувачів.
Росіяни дуже бояться заяв українського командування і жаліються на це у ООН

Представники росії в ООН поширили в Раді безпеки ООН лист, у якому скаржаться на заяву очільника військової розвідки Кирила Буданова про готовність "вбивати росіян по всьому світу".

Це свідчить про те, що росія, яка напала на Україну з метою знищення української держави та українського народу, тепер намагається виставити себе у міжнародних організаціях зовсім навпаки - як, начебто, жертву.

"Це кричущий приклад риторики ненависті, русофобії та підбурювання до насильства за національною ознакою. Це - порушення правил, викладених в Міжнародній конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації", - ниють росіяни у особі російського представника в ООН небензі.

Представники Росії в ООН на екстреному засіданні пожалілися на заяву керівника ГУР Кирила Буданова, що Україна " буде вбивати росіян по усьому світу". Вони скиглять, що це "кричущий приклад риторики ненависті та русофобії".

В Офісі президента відреагували на заяву російських дипломатів. "Риторика ненависті", - істерично волає Росія на екстреному засіданні ООН. І?.. Так, Україна вас ненавидить. Так, ми переслідуватимемо вас. Завжди і скрізь. Так, з вами розмовляти нема чого – ви не знаєте сучасних людських мов. Так, час вашого традиційних скиглінь, який гіпнотично діяв на глобальну політику, закінчується", - йдеться у дописі в Twitter Андрія Подоляка.

Він запевнив, що Україна прикладе максимум зусиль, аби "представники Росії - країни серійних вбивць - виплатили всі борги". "Так, кожного з вас Україна дістане, і не має значення, як саме – юридично чи фізично. І вистачить юзати ООН – безумовні військові злочинці не мають міжнародного права. Просто дочекайтеся своєї зіркової години на трибуналі", - підсумував Подоляк.

comments powered by HyperComments