Ердоган вимагає від путіна негайно припинити війну

Вторник, 28 марта 2023, 12:22
Напередодні президентських виборів у Туреччині турецький президент Реджеп Ердоган виступив з вимогою до російського диктатора путіна негайно припинити війну.
Ердоган вимагає від путіна негайно припинити війну

Президент Туреччини Реджеп Ердоган в ультимативній формі закликав путіна до "негайного припинення" війни. Турецький лідер заявив, що Анкара виступає за "припинення російсько-українських конфліктів шляхом переговорів".

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган під час розмови з російським президентом Володимиром путіним закликав останнього негайно припинити війну в Україні. Про це заявило Управління комунікацій Туреччини.

У повідомленні зазначається, що турецький лідер "наголосив на важливості, яку Туреччина надає негайному припиненню російсько-українських конфліктів шляхом переговорів". Він також закликав главу кремля до "негайного припинення" війни.

Для Ердогана успіх у міжнародній політиці у справі зупинення війни чи хоча б послаблення російської агресії проти України за посередництвом Туреччини стане дуже важливим аргументом на президентських виборах, в яких він зараз бере участь у якості кандидата.

comments powered by HyperComments