Одеська облрада знову не змогла усунути зі свого керівництва сепаратиста

Пятница, 3 марта 2023, 13:55
3 березня на сесії Одеської обласної ради депутати знову не змогли прибрати з керівництва облрадою відвертого сепаратиста і преставника забороненої проросійської партії шкарівського.
Одеська облрада знову не змогла усунути зі свого керівництва сепаратиста

Сесія Одеської облради, як ми і прогнозували, стала скандальною.

Депутати не змогли "з голосу" навіть внести до порядку денного проект рішення про ліквідацію посади заступника голови облради, яку зараз займає відвертий сепаратист і представник забороненої проросійської пратії "опзЖО" Вадим шкарівський. Для цього не вистачило голосів - "за" були всього 25 депутатів. Не допомогла навіть промова нардепа Олексія Гончаренка.

Натомість голова облради Григорій Діденко закликав депутатів утриматися від "популізму". А сам шкарівський з трибуни заявив, що його "вже задовбали" та пригадав незаконну приватизацію ряду об'єктів нерухомості за часів, коли облрадою керував ниніній ініціатор всього руху за відставка шкарівськогт Михайло Шмушкович.

Окрім того, депутати облради не включили до порядку денного сесії ще два проекти: про звернення до Верховної Ради щодо заборони російської православної церкви в Україні (УПЦ МП) і пр звернення щодо неприпустимості зниження грошових виплат військовослужбовцям.

comments powered by HyperComments