Призначені нові заступники міністра інфраструктури

Среда, 8 февраля 2023, 10:52
У оновленому та укрупненому міністерстві інфраструктури призначені нові заступники міністра, а також трьох нових очільників ОВА.
Призначені нові заступники міністра інфраструктури

7 лютого Кабмін призначив Олександра Бутенка та Сергія Деркача заступниками міністра розвитку громад, територій та інфраструктури. Про це повідомив постійний представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук.

"Призначено: Бутенка Олександра Олександровича заступником міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України; Деркача Сергія Анатолійовича заступником міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України”, — написав Мельничук у Telegram.

Також Кабмін погодив призначення Олександра Прокудіна головою Херсонської обласної державної адміністрації, Юрія Малашка — головою Запорізької ОДА та Сергія Лисака — головою Дніпропетровської ОДА.

Наприкінці січня Кабмін призначив Мустафу Найєма, який до цього обіймав посаду заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури, на посаду голови новоствореного Агентства відновлення та розвитку інфраструктури.

1 грудня Верховна Рада звільнила Олександра Кубракова з посади міністра інфраструктури та призначила на посаду віце-прем’єра — міністра інфраструктури та регіонального розвитку. Нове міністерство створене шляхом об’єднання Міністерства інфраструктури і Міністерства розвитку громад та територій.

comments powered by HyperComments