Україна закінчить війну перемогою після визволення Криму

Среда, 10 августа 2022, 15:05
Президент України Володимир Зеленський назвав головну ціль для нашої держави - визволення з-під окупації всіх захоплених росією територій. Війна може закінчитися лише після визволення Криму.
Україна закінчить війну перемогою після визволення Криму

Війна Росії проти України почалася з Криму і "має закінчитися Кримом" та звільненням півострова, заявив президент України Володимир Зеленський. “Ця війна Росії проти України та проти всієї вільної Європи почалася з Криму і має закінчитися Кримом – його визволенням”, – сказав Зеленський у своєму нічному зверненні.

“Сьогодні неможливо сказати, коли це станеться. Але ми постійно додаємо необхідні складові у формулу звільнення Криму”, – додав він.

“Крим – український, і ми його нікому не віддамо”, – сказав Зеленський.

Президент України також заявив, що російська окупація Криму є “загрозою” для всього континенту та глобальної стабільності. “Присутність російських окупантів у Криму є загрозою для всієї Європи та глобальної стабільності. Не буде стабільного та міцного світу в багатьох країнах на берегах Середземного моря доти, доки Росія зможе використовувати наш півострів як військову базу”, – сказав Зеленський.

Далі український президент нагадав про історичне значення півострова для українців, сказавши: “У нашій державі живуть народи, чиї національні культури та прагнення формувалися в Криму. Тому, коли ми працюємо над звільненням півострова, ми боремося за відновлення територіальної цілісності нашої держави та за повернення додому корінних народів України”.

comments powered by HyperComments