23:50
Ставим большую и жирную точку в совершенно однозначной с украинской точки зрения и совершенно мутной в российском изложении истории о гибели ракетного крейсера "Москва", уничтоженного в Черном море в сотне километров от Одессы.
23:50
Ставим большую и жирную точку в совершенно однозначной с украинской точки зрения и совершенно мутной в российском изложении истории о гибели ракетного крейсера "Москва", уничтоженного в Черном море в сотне километров от Одессы.
18:28
Если кто-то думает, что из-за подъема мировых цен на нефть морда Сечина может треснуть, то сильно ошибаются. Дело в том, что стоимость российской нефти Urals от этого только падает. Не верите? Тогда ознакомьтесь с данными мониторинга минфина россии, которые появились сегодня на сайте ведомства.
17:37
Румунія, наскільки це можливо, намагається замінити заблоковані українські порти "Великої Одеси" та надає сприяння торгівельним суднам під прапором України.
16:46
США согласовали новый обширный список вооружения, военного снаряжения и финансовой помощи для Украины. В нем есть и тяжелое вооружение.
15:52
Украина получит из США в качестве военной помощи ударные беспилотники MQ-9 Reaper - они по своим возможностям превосходят "Байрактары".
15:08
15 апреля в Одесской области около города Южный проходят военные учения.
14:24
Несколько дней провоцировал читателей постами о переименовании знакомых с детства улиц Одессы и демонтаже давно ставших привычными памятников. В итоге пришел к удивительному выводу - большинство моих друзей совершенно не задумывается над тем, что многое, из того, что они так рьяно защищают, вообще не попадает под какие либо существенные изменения.
13:29
"Укрзалізниця" з 16 квітня відновлює залізничне сполучення з Черніговом. Це місто було у ворожій блокаді понад місяць і постійно бомбардувалося артилерією ворога. 
12:59
Официально подтвержденные военные потери россии превысили 20 тысяч человек. Также подтверждена гибель крейсера "Москва".
12:12
Информируем о положении дел в Одессе и на фронтах по официальным данным Одесской военной администрации и Генштаба ВСУ.
11:23
В НАТО отреагировали на стягивание войск россии к границе с Финляндией в связи с предполагаемым вступлением в Североатлантический блок ранее нейтральных скандинавских стран. В Балтийское море вошло военно-морское соединение НАТО во главе с фрегатом Королевского флота Нидерландов "Де Зевен Провинсиен". На заглавном фото - однотипный с ним фрегат "Эвертсен" в Одессе.
11:23
В НАТО отреагировали на стягивание войск россии к границе с Финляндией в связи с предполагаемым вступлением в Североатлантический блок ранее нейтральных скандинавских стран. В Балтийское море вошло военно-морское соединение НАТО во главе с фрегатом Королевского флота Нидерландов "Де Зевен Провинсиен". На заглавном фото - однотипный с ним фрегат "Эвертсен" в Одессе.
10:55
Евгений Петросян выразил острое желание выступить с концертами перед насильниками Бучи, убийцами Мариуполя и мародерами Гостомеля. А потом вы будете смеяться, но в агитбригаду Евгения Петросяна,который вызвался выступить перед военными преступниками, творившими злодеяния в окрестностях Киева и центре Мариуполя, начали записываться "добровольцы".
10:10
Минула доба та сьогоднішній ранок 15 квітня в Одесі пройшли спокійно, без обстрілів. Ми маємо гарні новини.
09:07
Ми продовжуємо висвітлювати роботу залізниці з пасажирських перевезень, зосереджуючи увагу на нашій Одесі та районах бойових дій на сході України.
23:03
Ракетный крейсер "Москва", который обстреляли ракетами "Нептун" в сотне километров от Одессы, все же утонул.
23:03
Ракетный крейсер "Москва", который обстреляли ракетами "Нептун" в сотне километров от Одессы, все же утонул.
21:40
Спустя почти сутки после успешного ракетного удара по ракетному крейсеру "Москва" выясняю, что же произошло с этим старым кораблем всего в сотне километров от Одессы на самом деле и пробую реконструировать ход событий на основе различных источников.
16:26
Продовжуємо досліджувати буквально під мікроскопом діяльність російського чорноморського флоту. Його кораблі продовжують ховатися у своїх базах, але за останні дні є деякі цікаві моменти.
932
17:04
Новою назвою міста Южний (Южне) Одеської області стане Порт-Аненталь.
911
09:45
Внаслідок ворожих повітряних ударів та аварій вранці 31 березня в Одесі знову склалася критична ситуація з електропостачанням міста.
795
17:37
Для мешканція напівзруйнованої 9-поверхівки у Пересипському районі Одеси дуже суттєво збільшили обсяги компенсації за втрачене житло за державними програмами.
784
18:03
5 одеських вулиць отримають назви на честь загиблих героїв України.
771
18:11
На 20 березня в значній частині Одеси заплановано відключення води через ремонтні роботи.
664
08:09
Через аварію на одній з підстанцій, в Одесі немає світла в частині Хаджибейського та Київського районів, також є проблеми з водопостачанням.
663
11:09
Японія передала спеціальну техніку для модернізації водного господарства Одеської області.
636
13:13
Сьогоднішній ракетно-дроновий удар завдав дуже важкі ураження енергетичній системі України. Ситуація в Одеській області одна з найважчих.
630
10:25
Через постійні повітряні тривоги із загрозою удару балістичними ракетами в Одесі деяку кількість шкіл та дитячих садочків, що не мають власних укриттів, до початку канікул переводять на дистанційне навчання - тобто, до кінця поточного тижня.
624
12:02
Дерусифікація та деколонізація у назвах населених пунктів Одеської області триває. Верховна Рада вирішує перейменувати ще 11 міст і селищ, де місцева влада не спромоглася вчасно вирішити питання про нові назви самостійно.
622
14:02
Аналізуємо становище флоту росії, який готується остаточно залишити бази у окупованому Криму, зокрема Севастополь.
622
13:55
В Одесі після російського повітряного удару склалася критична ситуація у енергосистемі.
607
15:45
Вранці 25 березня росіяни завдали удар балістичними ракетами по Києву. Розбираємося, до чого тут російські кораблі - та де і як зараз дислокується чорноморський флот російської педерації.
594
13:50
Ситуація з електропостачанням, водопостачанням та центральним опаленням в Одесі поступово покращується, але залишається надскладною.
591
12:18
За ніч і ранок 23 березня енергетики досягли значних успіхів у відновленні пошкоджених об'єктів енергетики біля Одеси.
590
10:16
У ніч на 11 квітня росіяни вперше за поточний місяць завдали комбінований удар ракетами різних типів та дронами-камікадзе. Одеська область також стала його ціллю, а перед цим зазнала удару балістичними ракетами.
547
13:25
Дарувати книгу на день народження — звичне явище. Але, щоб підкреслити важливість події та ваше ставлення до людини, варто вибирати серед подарункових видань, цінність яких полягає не лише у змісті, а й у солідному вигляді. До того ж сучасні книги українською в подарунковому оформленні здатні викликати естетичне захоплення навіть у тих, хто не читає щодня.
533
15:51
В Одеській області завершено розслідування щодо працівника Роздільнянського районного ТЦК та правоохоронця, які займалися продажем "білих квитків" серед військовозобов'язаних. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.
521
10:15
СБУ затримала агентурну групу фсб, яка готувала ракетні удари по Київській телевежі та підрозділах Генштабу ЗСУ, позиціях українських військових в Одесі і на Полтавщині.
520
12:40
Наступний етап реставрації та відновлення будинку Руссова не погоджений центральними органами ДАБІ.
512
09:44
Після нічного російського повітряного удару і чергових пошкоджень енергетичних об'єктів в Одесі та Одеському районі запроваджено режим екстрених відключень електроенергії.
509
09:39
Електромережі в Одесі та Одеському районі ремонтують - і це дає змогу повернутися від екстрених до режиму планових стабілізаційних відключень за графіком.
490
13:20
П'ятим за рахуном заступником голови Одеської ОВА призначено через процедуру погодження у Кабміні Антона Шалигайла.
468
15:54
Найбільш складною ситуація з електропостачанням залишається у Одесі та Харкові.
452
13:25
Якщо ситуація на фронті не зміниться у гіршу сторону та не буде погодних катаклізмів - то приблизно у травні слід чекати на відкриття пляжного сезону.
447
11:06
Ремонт пошкоджених російськими обстрілами електромереж та енергетичних об'єктів, пошкоджених російськими повітряними ударами.
429
13:31
У ніч на 14 квітня були завдані повітряні удари як по Україні, так і по Ізраїлю, які здійснили з росії та Ірану.
423
15:05
До комунальної власності Одеси передають 21 сховище, які раніше належали різним державним структурам і до цього перебували під фактичною юрисдикцією Фонду держмайна.
408
11:57
До 7 квітня в Одесі буде працювати система центрального опалення.
396