Десантні кораблі росії тікають з Севастополя

П'ятниця, 28 червня 2024, 17:07
З окупованого Севастополя продовжують тікати російські військові кораблі.
Десантні кораблі росії тікають з Севастополя

На основі даних від наших неофіційних кореспондентів ми маємо певну інформацію про те, що відбуваєтсья з російським флотом у окупованому Севастополі.

Основну інформацію про останні дії чорноморського флоту росіян на основі космічних знімків від 26 червня можна побачити у нашому огляді.

26 червня у Нафтовій гавані Севастополя заправлялися паливом два російські великі десантні кораблі - один проекту 775, один старий проекту 1171. 

Після цього вдень 27 червня ВДК проекту 775 у супроводі швидкісних катерів типу "Раптор" вийшов з Севастополя і взяв курс на схід уздовж Південного берегу Криму. Відповідно, очікується, що найближчим часом піде з Севастополю і другий десантний корабель проекту 1171, яких у складі чорноморського флоту росії залишилося два - "Орськ" та "Николай Фильченков".

Також можна побачити, як біля причалів 13-го судноремонтного заводу стоїть розбитий від ракетного удару підводний човен "Ростов-на-Дону". Його окупанти намагаються закрити маскувальними сітками. ніяких ремонтних робіт на цьому брухті не проводиться. 

comments powered by HyperComments