Флот росіян тримає напоготові ракетоносці (ВІДЕО)

Воскресенье, 15 января 2023, 15:09
15 січня у Чорному морі все ще перебувають російські ракетні кораблі, які продовжують загрожувати Одесі ракетним ударом з моря.
Флот росіян тримає напоготові ракетоносці (ВІДЕО)

Після вчорашнього потужного ракетного удару по Україні російський чорноморський флот продовжує тримати в морі т і ж самі 5 ракетних кораблів, що й 14 січня - 4 надводні кораблі та один підводний човен з максимальним теоретичним залпом до 36 ракет "Калібр". Всього ж у Чорному морі перебуває 11 російських кораблів, у Азовському - 2 одиниці.

 У другій половині дня 15 січня росіяни вивели у море ще один ракетний корабель. Таким чином, вперше з жовтня 2022 р. в морі перебувають одночасно 6 ракетних кораблів чорноморського флоту. 

За інформацією оперативного командування "Південь" ЗСУ, напередодні росіяни випустили з кораблів до 15 ракет "Калібр". Тому, теоретично, росіяни все ще мають можливість завдати повторного удару по Одесі та іншим містам України з моря. Однак, ми можемо припустити, що росіяни вивели вчора у море частину своїх ракетних кораблів з порожніми пусковими установками для введення в оману українського командування. І тому відсутність морського ракетного удару 15-16 січня буде свідчити, що справа була саме такою.

У нашому відеосюжеті показуємо дислокацію та оперативне розгортання російського флоту перед ударом 14 січня.

comments powered by HyperComments