Затриманому меру Рені суд обрав запобіжного засобу

Пятница, 27 января 2023, 16:20
Для затриманого напередодні міського голови Рені Ігоря Плехова та депутата місцевої міськради суд обрав запобіжні заходи у вигляді великої суми застави або перебування під вартою.
Затриманому меру Рені суд обрав запобіжного засобу

27 січня ВАКС обрав запобіжний захід меру Рені Ігорю Плехову та його спільнику, обидва можуть вийти під заставу.

Плехову суд визначив заставу 1 мільйон 342 тисячі гривень.  Затримали його за підозрою в отриманні хабара 50 тис. доларів США, що за курсом НБУ близько 1,8 млн. гривень.

 Його спільник, депутат Ренійської міськради та голова земельної комісії Іван Подойлов повинен внести заставу у 1 мільйон 879 тисяч гривень.
 
У разі виходу під заставу їх зобов'язали прибувати на кожну вимогу до детектива, прокурора та суду, а також не відлучатися без дозволу з міста проживання або повідомляти про його зміну.  Мер Рені також повинен утримуватися від спілкування з іншим підозрюваним у справі та свідками та здати паспорт для виїзду за кордон.

За даними слідства вони вимагали $100 тис. неправомірного зиску від підприємця за передачу йому в оренду земельної ділянки комунальної власності площею близько 2,5 га.

ТЕГИ: ??вакс обрав запобіжний захід меру рені плехову та його спільнику, обидва можуть вийти під заставу. ігореві плехову суд визначив заставу 1 мільйон 342 тисячі гривень. затримали його за підозрою в отриманні хабара 50 тис. доларів сша, що за курсом нбу близько 1, 8 млн. гривень. його спільник, депутат ренійської ради та голова земельної комісії іван подойлов повинен внести заставу побільше – 1 мільйон 879 тисяч гривень. у разі виходу під заставу їх зобов'язали прибувати на кожну вимогу до детектива, прокурора та суду, а також не відлучатися без дозволу з міста проживання або повідомляти про його зміну. мер рені також повинен утримуватися від спілкування з іншим підозрюваним у справі та свідками та здати паспорт для виїзду за кордон. нагадаємо, за даними слідства, ділки вимагали $100 тис. неправомірного зиску від підприємця за передачу йому в оренду земельної ділянки комунальної власності площею близько 2, 5 га. підписатися на канал
comments powered by HyperComments