В Одеській області потрапив в аварію пасажирський автобус

Пятница, 9 декабря 2022, 10:15
В ніч на 9 грудня на автотрасі Одеса - Київ в Одеській області зіткнувся з вантажівкою пасажирський автобус, який виконував рейс зі Львова до Одеси. Є загиблі.
В Одеській області потрапив в аварію пасажирський автобус

Минулої ночі на затяжному підйомі по автотрасі М05 Київ - Одеса в Одеській області сталося зіткнення між рейсовим пасажирським автобусом «Van Hool» та вантажним автомобілем «Skania» з напівпричепом-зерновозом, що рухалися в попутному напрямку у бік Одеси.

Внаслідок аварії загинув водій автобуса, який відпочивав, його напарник, що був за кермом, та ще четверо їхніх пасажирів  зазнали травм і були доставлені до лікарні. Водій вантажівки не постраждав.

Наразі поліцейські встановлюють повні обставини події. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках провадження призначено низку експертиз. Триває слідство.

comments powered by HyperComments