Подорож нічним Маямі в Fat Stacks Miami Cash від Lucksome

Вторник, 19 сентября 2023, 11:10
Для тих, хто бачив сонячну Американську Флориду на телевізорі, є унікальний шанс побувати там особисто. У цьому допоможе нова розробка Lucksome "Об'єднані стеки грошей Маямі". І, з першого погляду може здатися, що гра виглядає як будь-яка класика, але більш детальне знайомство спростує це враження.
Подорож нічним Маямі в Fat Stacks Miami Cash від Lucksome

Ігрове поле тут включає котушки 6х4, 4096 варіантів забрати приз, а також можливість виграти до х15 000 до ставки. Ці привабливі параметри підкріплюються середнім рівнем волатильності та RTP 96.11%. До речі, спробувати успіх тут можна, якщо запустити автомати на гривні, використовуючи пропозицію одного з найпопулярніших українських казино.

Слот з каскадними виплатами має прийнятні суми входу, від 0.10 до 15 монет/тур. При цьому на будь-якому з обертань кількість активних ліній може зрости до 1 000 000. До того ж поповнити особисту скарбницю завжди можна завдяки додатковим іграм на зразок об'єднаних стеків або luxpots. Але про все по черзі.

 

Загальні відомості про ігровий процес

З перших секунд перебування в Fat Stacks Miami Cash, гравці можуть торкнутися блиску та гламуру нічного Маямі. Тут, відразу впадають у вічі пальми та святковий міський пейзаж, що забезпечують комфортні відчуття. Що стосується позначень, вони "позичені" з класичних фруктових машин:

  • "Х" дають х0.1 – х0.8 за 3-6 символів;

  • Вишні мають максимальний коефіцієнт х1.6;

  • "Бари" приносять х0.3, х0.6, х1.2 або х2;

  • Дзвіночок, що максимально множить ставку в 3 рази;

  • Сіра, бузкова та синя "Сімки" платять, максимум х4;

  • Червона сімка має показники х0.8, х1.8, х5 чи х10;

  • Блакитний діамант, оточений зірками, приносить від х0.5 до х30 за 2 – 6 значень;

  • Святковий Вайлд та Бонус luxpots відкривають призові опції.

Відмінною рисою Маямі кеш з об'єднаними стеками є присутність демо-версії та можливості запуску на смартфоні. Також слот дозволяє отримати справді незабутній досвід. А при кожному формуванні призового комбо його символи будуть видалятися каскадом, звільняючи місце новим зображенням.

Жирні стеки, Люкспоти та Модифікатори призів

Для будь-якого геймера важливіше, щоб слоти мали бонусні опції, оскільки вони допомагають збільшити потенціал виграшу. У Fat Stacks Miami Cash можна відзначити три унікальні функції, що мають безліч інноваційних рішень. Це: Double або Triple FatStack, Luxpot та модифікатори.

FatStack запускається з появою пари-трійки ідентичних іконок на одній котушці. Вони прискорюють поточні каскади, збільшуючи прибуток. При цьому один барабан може вмістити максимум три такі стеки.

Знаки Люкспот можуть з'являтися рандомно, під час основних обертань. При цьому призи нараховуються за мінімум три такі значення, відповідно до таблиці. В основному це множники ставки від х1 до х2000.

Щодо модифікаторів, вони можуть спливати в будь-яких позиціях, а ще активувати Люкспоти. Усього, є 5 таких “покращень”, серед яких: перегрупування, оновлення, перетворення, тандем та платинове оновлення. Вони використовуються лише після закінчення каскадів.

Також, учасники можуть запустити фріспіни трьох різних видів. Для цього треба зібрати якнайбільше іконок Люкспот, а потім вибрати один зі способів. Це: 10 – 25, 15 – 25 або 20 – 25 безкоштовних спінів.

comments powered by HyperComments