Ігрові новинки осені — що відомо про Sumo Sumo від ELK Studios

Понедельник, 18 сентября 2023, 17:22
Це жвава гра з мультяшним стилем та купою веселої анімації персонажів. Японські борці можуть утворити виграшні комбінації, вартістю до х25 000 зробленої ставки у слот-машині. Сумоїсти накладаються один на одного, щоб створити стопки символів-джокерів з множниками, які рухаються по 5 барабанах. Інші барабани відновлюють спіни, поки виграшні комбінації створюються впродовж дії цієї функції. Сумо на швидкісному човні є зіркою фантастичного раунду фріспінів. Плавці, вейкбордисти та гарпунери додають множники та грошові значення під час цього раунду. Гравцям доступна ще одна функція фріспінів, коли стопки сумо залишаються активними протягом всього раунду.
Ігрові новинки осені — що відомо про Sumo Sumo від ELK Studios

Що треба врахувати?

На гральному полі розміром 5x5 розташована вузька вуличка, де гемблер знайде мішки для сміття, кошики з рибою і двері з графіті. Запустити гральне поле можна буде в Ельслотс онлайн або будь-якому іншому популярному онлайн-казино. Це виглядає як небезпечний район, але символи — це чарівне поєднання фруктових емблем у формі кубів і не тільки:

  • кавуни

  • вишні

  • виноград

  • мультяшні іконки сумо в червоних або синіх плавниках.

Є 12 варіантів ставок від мінімальної величини 0,20 до максимальної 100,00 за спін. Варіанти бонусу X-iter дозволяють розблокувати різні функції за вартістю. Таблиця виплат розташована під трьома рядками на панелі керування, містить інформацію про функції, список вартості символів.

Додаткові функції, бонусні можливості та інші нюанси від розробників

Зображення W у грі виступає як вайлд, може заміщати інші зображення, але відмінність полягає в тому, що якщо поруч розташовано кілька сумо одного виду, вони об'єднуються у дикі. Вони також можуть заміщати інші символи, заповнюють одне положення на барабані і мають множник, який дорівнює кількості сумо у стопці. Стопки рухаються з одного барабана на інший, поки інші барабани здійснюють респіни, якщо вони утворюють виграшну комбінацію.

При цьому будь-які додаткові сумо додаються до стопки, тим самим збільшуючи множник. Якщо стопка досягає правого кінцевого барабана, вона змінює напрямок, а коли червоні та сині сумо зустрічаються, вони стикаються, щоб об'єднати свою силу.

Три символи фріспінів запускають 6 безкоштовних раундів, під час яких стопки диких сумо не зникають після досягнення лівого барабана, а продовжують рухатися по барабанах під час респінів. Якщо гравцю вдається зібрати ще символи, активуючи фріспіни, то він отримує ще 6 додаткових безкоштовних спінів.

Три червоні символи бонусів у формі трикутників запускають безплатні ігри на швидкісних човнах. Геймер отримує 3 спіни, під час яких сумо на човні збирають символи на одному рядку або стовпці, щоб створити різні множники, які збільшують їх вартість. Плавці додають грошові значення, гарпун збільшує вартість інших символів, вейкбордист утримується за човном, щоб збільшити його вартість, а рація збільшує вартість найбільше з усіх. Після завершення спінів гравець отримує множник, отриманий під час активації швидкісного човна.

comments powered by HyperComments