Планшет – техніка для повсякденних універсальних завдань

Пятница, 30 июня 2023, 12:23
Габаритні розміри смартфонів не завжди відповідають вимогам та уподобанням користувача. Під деякі завдання найкраще вибрати та купити планшет, адже у нього збільшений екран та підвищений функціонал. З його допомогою можна активувати домашні розваги, працювати, навчатися, а також переглядати улюблені серіали та фільми.
Планшет – техніка для повсякденних універсальних завдань

Багато таких гаджетів доповнюються продуктивною начинкою та ємними акумуляторами. Тому планшети можуть працювати без додаткової зарядки більший термін, ніж смартфони. Корпуси планшетів виготовляються із міцних матеріалів, що є їх черговим плюсом. Додатковий захист можна забезпечити плівкою, захисним склом або чохлом.

Бренди та їх можливості

Планшетні комп'ютери давно надаються такими відомими виробниками:

  • Samsung;

  • Apple;

  • Huawei;

  • Lenovo;

  • Microsoft;

  • Acer;

  • Panasonic.

Діагональ екранів від 6,4 до 10,1 дюйма. За відображення інформації відповідає великий набір матриць: IPS, TFT, Super AMOLED, Liquid Retina, TN, OLED, Liquid Retina XDR, PLS, Retina та LTPS. Рідко трапляються моделі з роздільною здатністю 1024х768 пікселів, а дорогі та преміальні планшети мають показник екрану у 2732х2048 пікселів.

За продуктивність відповідає кілька процесорів: Apple, Media Tek, Qualcomm, SpreadTrum, Intel та інші. У парі до них є оперативна пам'ять об'ємом від 512 Мб до 16 Гб. У середньому достатньо 2-4 Гб для виконання нескладних завдань, щоб задовольнятися якістю та універсальністю техніки. За інформаційну складову відповідають операційні системи Android, IOS чи Windows. Перші дві продовжують бути актуальними та найкращими у своєму виконанні.

Переваги планшетів

Завдяки роз'єму USB є можливість синхронізувати пристрій з іншими девайсами. Крім того, з них можна робити переговорні пристрої, вставляючи SIM-карту і використовуючи планшет для дзвінків. Бездротові інтерфейси доповнюються такими стандартами, як Bluetooth, A-GPS, Wi-Fi та GPS, що гарантує свободу дій.

Перед покупкою крім функціоналу потрібно визначитися із зовнішнім виглядом, матеріалом виготовлення корпусу, габаритами та вагою. Наявність сканера відбитків пальців та функції розпізнавання обличчя є додатковою перевагою. Ознайомитись із пропозиціями найзручніше в інтернет-магазині «ЖЖУК», де є велика кількість техніки на вибір, а можливість вибору за допомогою системи фільтрів дозволить за лічені хвилини відшукати найкраще рішення.

 

ТЕГИ: планшет
comments powered by HyperComments