Жіночі парфуми – ваш особливий вибір

Понедельник, 23 января 2023, 14:01
Парфумерія відіграє особливу роль у нашому житті. Дивлячись у дзеркало, ви тішитеся красі, так само, вдихаючи аромат, ви можете насолоджуватися власною досконалістю та створювати для себе особливий настрій.
Жіночі парфуми – ваш особливий вибір

Саме тому жінки повинні мати колекцію парфумерної продукції, що допоможе прикрасити образ. Парфуми виконують ту ж саму роль, що одяг та косметика. Звісно, на роботі, на вечірці чи під час занять у тренажерному залі ми різні, тож потребуємо цілком інших духів.

 

Як обрати аромат для себе

Парфуми є чи не найголовнішим елементом образу. Багато жінок починають свій день з обрання аромату. Для того щоб не помилитися, варто прислухатися до власного настрою, погоди, самопочуття, а також планів на день. Звісно, для того щоб це було можливим, потрібно створити власну колекцію ароматів. Парфумерію можна купувати у звичайних магазинах та онлайн: про особливості цих двох способів розповімо детальніше.

У магазині покупцям завжди пропонують розпилити композицію, що сподобалася, на паперові тестери. Такий варіант дослідження аромату допомагає відчути його ноти та осягнути глибину композиції, яка розкривається поступово. Безумовно, тестери, що сподобалися, варто випробувати на власній шкірі. За один візит краще не використовувати більше ніж три аромати – вони можуть змішуватися між собою та лише ускладнювати вибір. Вже через 15 хвилин ви зрозумієте, які почуття викликає кожен із протестованих варіантів та зможете прийняти рішення.

Онлайн-клієнти купують духи, які описуються з точки зору емоцій, які вони викликають. До того ж ви можете дізнатися про особливості ароматів, що входять до складу композиції. Якщо вам подобається мускус і пачулі, можна замовити такі парфуми та спробувати, як вони розкриваються. Пам’ятайте, що духи повинні гармоніювати з вашою зовнішністю, поведінкою та професією. Вихователь дитячого садочку, від якої пахне сильними нотами модного останнім часом, дуже пряного уда, може налякати дітей. Інша справа, якщо цей тип аромату вибирає художник.

 

У чому феномен парфумів

Не секрет, що сьогодні велика увага приділяється індивідуалізму. Ви можете виділитися стилем одягу, купівлею сумки з логотипом або без нього, носінням унікальних прикрас, пірсингу, татуювання, зачіски. Але немає нічого більш індивідуального, ніж запах. Парфуми з однаковою назвою будуть по-різному розкриватися на людях, прикрашаючи кожного по-своєму.

Цікаво, що під час самоізоляції жінки не перестали купувати аромати, хоча, здавалося б, особливої потреби самопрезентації під час сидіння вдома немає. Вони бажають підняти собі настрій і бути привабливими, навіть працюючи в домашньому офісі або доглядаючи за дітьми. Це свого роду соціологічний феномен: потреба оточити себе приємним ароматом. Подаруйте собі цей дотик розкоші. Науково доведено, що аромати сприяють виробленню гормонів щастя та феромонів, допомагають зберегти почуття привабливості та підкреслюють вашу винятковість.

ТЕГИ: парфум
comments powered by HyperComments