Як отримати промокод від Слоан?

Понедельник, 26 декабря 2022, 13:44
МФО ССлоан розпочала свою роботу у 2016 році. Оформити мікропозику можна на сайті компанії ccloan.ua. За час роботи CCLoan зарекомендувала себе надійним партнером. Сайт ССЛоан щомісяця відвідує близько 150 000 клієнтів. Сайт займає 27 місце у категорії «Бізнес-Банківське кредитування» в Україні. Адміністрація МФО проводить різноманітні акції з метою залучення нових клієнтів та заохочення постійних позичальників. Однією з таких акцій є роздача промокодів.

Що потрібно знати про промокоди ССЛоан

Промокод ССЛоан надає найчастіше на персональній основі, роблячи тематичну розсилку своїм клієнтам. Оскільки такі промокоди є персональними, то й використовувати їх можуть тільки їхні власники. Якщо такий промокод спробує використати хтось інший, такий промокод не працюватиме.

Також промокоди можуть публікуватися на сторінках сайту ccloan.ua. Такі промокоди загальнодоступні і призначені вони найчастіше для нових клієнтів компанії. Найчастіше промокоди знижують відсоток за ставкою або збільшують максимальну суму кредиту.

Роздача промокодів проводиться періодично, про що публікується відповідний анонс на сайті компанії. Шукати та купувати промокоди ССЛоан в Інтернеті не має сенсу, оскільки ефективність таких пошуків буде вкрай мала. Немає жодної гарантії, що знайдений «десь» промокод виявиться робочим. І точно не слід купувати промокод за гроші. У такому разі продавець виявиться, швидше за все, шахраєм.

Які ще акції проводить ССЛоан

На перший кредит компанія ССЛоан пропонує оформити онлайн-кредит під процентну ставку 0,01%. Це класична акція, яку проводять багато МФО, залучаючи в такий спосіб нових клієнтів. Ця акція носить разовий характер. За повторних кредитуваннях кредитна ставка становить 1,99%.

Періодично адміністрація ССЛоан проводить розіграш цінних призів серед своїх клієнтів. Зазвичай призи розподіляються випадковим чином або діє накопичувальна система балів. Призи отримують ті клієнти, які заробили більше балів, тобто частіше оформляли кредити і вчасно їх погашали.

Знижки на відсоткову ставку серед незмінних клієнтів. Такі знижки поширюються через SMS-повідомлення. Іноді акція розповсюджується на продовження терміну кредитування.

Акція «Приведи друга» діє постійно. Кожен зареєстрований клієнт МФО ССлоан у своєму робочому кабінеті може взяти спеціальне персональне посилання та запропонувати його своїм друзям, родичам, знайомим. У разі, якщо новий користувач проведе реєстрацію в ССЛоан з використанням персонального посилання клієнта, то останньому буде нараховано бонус у розмірі 50 грн. Кількість бонусів не обмежена. Періодично сума бонусу може змінюватись, про що буде повідомлено на сайті компанії.

Кредит у ССЛоан можуть оформити повнолітні громадяни України, які мають паспорт, ідентифікаційний код, мобільний телефон та банківську картку. Процес оформлення доступний у будь-який час, займає не більше 1 години при першому зверненні і не більше 5-10 хвилин при повторному кредитуванні.

 

comments powered by HyperComments