В Одесі планують збільшити місцеву генерацію електроенергії

Среда, 21 декабря 2022, 14:51
Про можливість збільшення місцевої генерації електрики для забезпечення критичної інфраструктури міста, а також про наслідки останніх блекаутів після російських ударів йшлося на спеціальній нараді в одеській мерії.
В Одесі планують збільшити місцеву генерацію електроенергії
Мер Одеси Геннадій Труханов провів нараду щодо розробки Плану енергетичної безпеки. На нараді відбулось обговорення можливостей збільшення потужностей внутрішньої генерації та забезпечення критичної інфраструктури міста альтернативними джерелами електропостачання. 
Обговорити технічні питання зібралися керівники структурних підрозділів мерії, представники енерго-, водо- та теплопостачаючих компаній Одеси. Робота майже всієї критичної інфраструктури міста залежить від електроенергії.  Одеса має свої особливості енергопостачання, зокрема і певні внутрішні потужності генерації.
 
«Разом ми доволі швидко долали наслідки минулих ракетних атак та повертали одеситам тепло та воду. Але ворог продовжує атакувати наші міста. І ми повинні бути готовими до критичної ситуації та розробити чіткий план дій на будь-який випадок», – зазначив Геннадій Труханов.
comments powered by HyperComments