З Одеської міськради йде ще один депутат

Четверг, 30 ноября 2023, 12:12
Свій депутатський мандат складає депутатка міської ради від фракції "Слуг Народу" Олександра Ковальчук, яка у перші дні війни емігрувала у США.
З Одеської міськради йде ще один депутат

Буквально наступного дня після чергової сесії міської ради про складання свого депутатського мандату повідомила депутатка Олександра Ковальчук, обрана у складі фракції "Слуга Народу".

Ковальчук буквально у перші дні війни, поки не було запроваджено заборону на виїзд для чоловіків, емігрувала у США разом з чоловіком. Після цього декілька разів приймала участь у засіданнях міської ради дистанційно, згодом поверталася в Україну лише для участі у засіданнях міської ради. Саме через це до неї було дуже багато запитань від громадськості, і саме через це Олександра Ковальчук ще навесні 2022 року обіцяла здати депутатський мандат - і таки виконала обіцянку через півтора року.

Під час своєї фактичної еміграції Олександра Ковальчук відзначилася тим, що підтримала проект будівництва музею Голодомору вартістю понад 500 мільйонів гривень, який спричинив хвилю громадського обурення недоречністю подібних витрат з бюджету під час війни замість фінансування військових потреб.

comments powered by HyperComments