В Чорне море вийшли значні сили російського флоту (ВІДЕО)

Понеділок, 7 жовтня 2024, 09:19
З вечора 6 жовтня у море почали виходити кораблі чорноморського недофлоту росії.
В Чорне море вийшли значні сили російського флоту (ВІДЕО)

Ще напередодні увечері стало відомо, що росіяни з якоюсь метою вивели у море декілька кораблів свого чорноморського недофлоту, серед яких є й ракетоносці.

За офіційними даними ВМС України станом на ранок 7 жовтня,  у морі перебувають 4 ракетоносці з сумарним залпом до 24 ракет "Калібр" - це означає 2 надводні кораблі та 2 підводні човни. З огляду на штормову осінню погоду, 2 вказані надводні кораблі - це фрегати "Адмірал Ессен" та "Адмірал Макаров", Із підводних човнів мова йде про "Старий Оскол" та "Великий Новгород".

Також у морі можуть перебувати у готовності ще й всі три ракетні корвети типу "Буян-М" - "Інгушетія", "Грайворон" та "Вишній Волочек". У такому випадку сумарний залп росіян може складати до 48 ракет "Калібр".

Вірогідність участі російського флоту у якомусь ракетному ударі слід вважати досить високою - адже саме сьогодні, 7 жовтня, день народження у російського диктатора путіна, якому росіяни можуть спробувати зробити "подарунок".

Зауважимо, що за останніми якісними космічними знімками Новоросійська ще від 29 вересня головні сили чорноморського флоту перебували саме там біля причалів.

comments powered by HyperComments