Проєкт "Донор Одеса" проводить роботу з промоції донорства крові серед студентів

Субота, 11 листопада 2023, 14:47
Проєкт "Донор Одеса" працює в нашому місті з перших днів повномасштабної війни. Основною метою проєкту є стале забезпечення потреб медичних закладів міста в донорській крові. За півтора року завдяки роботі проєкту "Донор Одеса" здійснено близько 6,5 тисяч донацій крові.
Проєкт "Донор Одеса" проводить роботу з промоції донорства крові серед студентів

Оскільки з початку війни потреба в донорській крові залишається стабільно високою, активісти приділяють особливе значення інформаційній роботі щодо роз'яснення важливості донорства крові. Адже наразі важливо не лише ефективно координувати наявних донорів крові - а й залучати нових донорів до життєво важливої допомоги тим, хто потребує переливання крові.

Саме тому в рамках проєкту "Донор Одеса" за підтримки Фонду "Об’єднання" за кошти Національного Фонду Підтримки Демократії (NED) реалізується програма з промоції донорства крові серед молоді.

Цього тижня волонтери провели зустрічі зі студентами Одеського національного технологічного університету та Національного університету "Одеська морська академія", а також онлайн-бесіди зі студентами Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова та Одеського державного аграрного університету. Активісти розповіли про переваги донорства та актуальні потреби в донорській крові, роздали інформаційні матеріали з відповідями на найбільш поширені запитання в галузі донорства.

Сьогодні донорство крові є важливим видом волонтерської допомоги, який наближає Перемогу України. Дізнатися про нагальні потреби в донорській крові, отримати відповідь на питання щодо донорства та записатися на здачу крові в зручний для себе час можна на телеграм-каналі "Донор Одеса".
 

comments powered by HyperComments