Скільки коштує Батьківщина?

Сергей Стеблиненко  |  Середа, 29 листопада 2023, 11:48
У фільмі "Гараж" режисера Ельдара Рязанова був дуже цікавий персонаж - звичайний технік Фетісов, якого блискуче зіграв актор Георгій Бурков.
Скільки коштує Батьківщина?

У його тексті є фраза, котра запам'яталася на все життя - "Я за машину родину продал". 

А тепер - увага!

Операція "Майдан-3", яку росія організувала в Україні для розпалювання ворожнечі й загострення внутрішніх конфліктів, стала найдорожчою її інформаційною диверсією з 2014 року. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Черняк.

За його словами, загальний бюджет операції сягнув $1,5 млрд, а на її ведення в Telegram пішло $250 млн. Москва витрачала більші суми лише на протидію Євромайдану й Революції гідності, сказав Черняк.

Інформаційними та інформаційно-психологічними операціями займаються підрозділи, створені в усіх російських спецслужбах, зокрема в Головному управлінні Генштабу збройних сил рф і у Федеральній службі безпеки, а також при міноборони та адміністрації президента рф.

"Наприклад, за проєкт осінньо-зимової дестабілізації в Україні відповідає перший заступник адміністрації путіна Сергій Кірієнко. Також у кремлівському задумі змістити акценти із зовнішньої загрози на внутрішні суперечності в Україні бере участь заступник глави уряду рф Владислав Сурков, який раніше був ідеологом так званого проєкту "Новоросія".

Ну, а тепер панове "всепропалісти" та "зрадошукачі" гарненько подумайте - на чий млин ви майже пів року лили воду. 

З вами хоч розрахувалися?

comments powered by HyperComments