Вузькоколійка Одеської залізниці змінює графік руху (ВІДЕО)

Понедельник , 1 августа 2022, 10:42
На Гайворонській вузькоколійці, яка відноситься до регіонального філіалу "Одеська залізниця" "Укрзалізниці" збільшують кількість рейсів пасажирських потягів.
Вузькоколійка Одеської залізниці змінює графік руху (ВІДЕО)

З 1 серпня на Гайворонській вузькоколійній залізниці так званий "денний" приміський потяг сполученням Гайворон - Рудниця буде курсувати не три рази на тиждень, а щоденно, окрім суботи. Розклад руху потягів - у галереї.

Також змінено розклад його руху. Потяг відправляється з Гайворона об 11:45, прибуває до Рудниці о 15:30. Відправлення з Рудниці о 16:10, прибуття у Гайворон о 20:05.

Дещо міняють розклад щоденного "вечірнього" потяга. Тепер він відправляється з Гайворона о 17:10, прибуття до Рудниці о 21:25. У зворотньому напрямку розклад без змін - з відправленням від Рудниці о 4:05 та прибуттям у Гайворон о 7:51.

На станції Рудниця пасажири вузькоколійки можуть пересісти на приміські електрички сполученням Одеса - Вапнярка, а також на пасажирські потяги з Одеси до Ковеля, Пшемисля, Ужгорода

Розпочався ремонт колії на недіючій з 2019 року ділянки від Гайворона до Голованевська. Запуск руху потягів очікують восени.


 

comments powered by HyperComments