Через аварію на залізниці у Польщі затримуються всі потяги з Одеси і Києва до Перемишля (ВІДЕО)

Воскресенье , 26 июня 2022, 09:32
Аварія на контактній мережі, яка сталася на території Польщі меж прикордонною станцією Медика і Перемишлем, спричинала затримки та скорочення маршрутів всіх міжнародних потягів, які йдуть до Польщі з Одеси, Києва та Запоріжжя.
Через аварію на залізниці у Польщі затримуються всі потяги з Одеси і Києва до Перемишля (ВІДЕО)

25 червня на прикордонній ділянці залізниці між станцією Медика та Перемишлем на території Польщі сталася аварія на контактній мережі, яку польські залізничники досі продовжують ліквідовувати. 

Ця авария спричинила масову затримку ряда пасажирських потягів, зокрема, які йдуть до Перемишля з Одеси, Києва, Львова та Запоріжжя. Пасажирам забезпечили кілька варіантів пересадок, харчування. А пасажирів деяких рейсів підвозили автобусами, оскільки маршрути прямування ряду рейсів скоротили до прикордонної станції Медика. 

Залізничники змогли провести декілька потягів на знеструмленій ділянці тепловозами. Для двогрупних потягів, зокрема сполученням Одеса - Перемишль - Ужгород, забезпечені окремі локомотиви для кожної групи вагонів - щоб мінімізувати затримки.

Інформація станом на 8:45 - 9:00 26 червня:

Станом на 08:45 закінчується висадка пасажирів поїзда №716 Київ — Львів — Перемишль, посадка на зворотний рейс буде оголошена одразу по завершенні.

Поїзд №706 Перемишль — Львів — Київ теж буде відправлятися з запізненням, наразі поїзд знаходиться на шляху до Перемишля по ст. Мостиська. 

Двогрупний поїзд №53 з Києва та №35 з Одеси також очікує по Мостиській, у той час як №32 з Запоріжжя наразі на під'їзді до Львова. Уточнені затримки зворотних рейсів ми повідомимо згодом, коли польські колеги визначать черговість та порядок проїзду. 

Усім пасажирам рейсів, що затримуються на шляху з Польщі, "Укрзалізниця" готова запропонувати зручні пересадки — просять звертатися до провідників та чергових по вокзалах, які проінструктовані та зможуть разом із диспетчером запропонувати опції для якнайшвидшого добирання до пункту призначення.

На відео - аналіз роботи  "Укрзалізниці" під час війни.

comments powered by HyperComments