Порт Білгорода-Дністровського у форматі логістичного центру наростив вантажообіг у 100 разів

Вторник , 22 ноября 2022, 13:03
З квітня 2022 року порт Білгорода-Дністровського працює у форматі логістичного центру та збільшив у такому режимі вантажообіг у 100 разів.
Порт Білгорода-Дністровського у форматі логістичного центру наростив вантажообіг у 100 разів

Держпідприємство "Білгород-Дністровський морський торговельний порт" (БДМТП) у січні-жовтні 2022 року збільшило обробку вантажів більш ніж у 100 разів порівняно з аналогічним періодом минулого року. Фактичні обсяги перевалки на підприємстві не озвучили. Про це повідомила прес-служба порту.

"За підсумками 6 місяців з моменту відновлення діяльності держстивідор отримав вражаючі результати. Після оголошення у квітні про роботу порту у форматі логістичного центру, підприємство обробило майже всі види зернових та декілька видів продукції ГМК”, — вказала прес-служба.

Порт прийняв більше 10 тис. вантажних автомобілів та відвантажив залізницею більше 4 тис. вагонів, чим суттєво полегшив навантаження на автодорожну інфраструктуру до портів Ізмаїл та Рені на півдні Одеської області.

"У підсумку лише за півроку підприємство обробило більше вантажів, ніж за останні три роки загалом”, — повідомили в БДМТП.

Всю продукцію відправлено на експорт. 

У квітні ДП "Білгород-Дністровський морський торгівельний порт" розпочало роботу у форматі транспортно-логістичного центру до відкриття Чорного моря для судноплавства.

comments powered by HyperComments