Скільки своїх суден відремонтувало Дунайське пароплавство

Понедельник , 7 ноября 2022, 15:50
"Українське Дунайське пароплавство" (УДП) протягом десяти місяців 2022 року відремонтувало 9 самохідних і 29 несамохідних одиниць флоту. Про це повідомив в.о. генерального директора підприємства Дмитро Москаленко.
Скільки своїх суден відремонтувало Дунайське пароплавство

УДП цього року активно розвиває судноремонту програму, зазначив керівник. У найближчих планах — великий проєкт модернізації двох суховантажних суден, які тривалий час знаходилися у відстої. Зокрема, передбачена заміна двигунів на нові, більш економічні та потужні.

"У подальших планах — не лише ремонт, але й будівництво нового несамохідного флоту, дефіцит якого наразі гостро відчуває УДП», — повідомив Москаленко за підсумками зустрічі з міським головою Кілії Вячеславом Чернявським.

УДП прагне посилити виробничі потужності, залучити інвестиції у сучасне обладнання, організувати взаємодію та спільні проєкти з відомими міжнародними суднобудівельними компаніями, запросити досвідчених фахівців — суднобудівельників з Херсону, Миколаєва, Одеси.

"Інвестиційна програма УДП безпосередньо сприяє соціально-економічному розвитку Кілії. Домовились наступного року майже вдвічі збільшити штатну чисельність працівників судноремонтного напряму за рахунок залучення нових фахівців, а також реорганізації, що передбачає приєднання до місцевого виробничого майданчика кількох інших структурних підрозділів УДП. Завдяки цьому майже на 100% до 37 млн грн можуть збільшитися відрахування у місцевий бюджет (єдиний соціальний внесок, ПДФО, військовий збір)», — зазначив Москаленко.

Крім того, керівник УДП і мер Кілії обговорили можливу участь УДП у програмах, пов’язаних з розвитком інфраструктури міста. Зокрема, планується разом працювати над механізмом модернізації дорожньої мережі, яка використовується пароплавством.z

comments powered by HyperComments