Окупанти планують використати захоплені порти для вивозу краденого зерна

Вторник , 31 мая 2022, 13:40
Навіть не переховуючись, росіяни повідомляють про наміри вивозити украдене зерно через окуповані українські порти - передусім Маріуполь та Бердянськ.
Окупанти планують використати захоплені порти для вивозу краденого зерна

Російські окупанти відкрито інформують через свої найбільші інформагентства про плани крадіжки зерна із тимчасово окупованих територій України. Як пишуть у російському  Інтерфаксу, у найближчих планах російської влади - розпочати вивіз зерна, захопленого в Херсонській області, на територію Росії через Маріупольський порт.

"Херсонська область розглядає будь-які можливості (для постачання зерна), у тому числі порт Маріуполь", - цитує інформагентство слова колаборанта Стремоусова, який вдає з себе "замкерівника" Херсонської області при окупантах.

"Бердянськ - це трішки інша категорія. Але, я думаю, ми всі порти використовуватимемо, які є. Не виключено, що навіть порт Скадовськ (Херсонська область - ІФ) також буде задіяний", - додав зрадник.

Наголошується, що на даний момент росія використовує для вивезення краденого українського зерна з Херсонської області на свою територію лише автотранспорт.

comments powered by HyperComments