Електротранспорт Одеси знову не буде працювати (ВІДЕО)

Понедельник , 28 ноября 2022, 18:09
В Одесі завтра знову не буде працювати міський електротранспорт.
Електротранспорт Одеси знову не буде працювати (ВІДЕО)

Трамваї та тролейбуси в Одесі завтра, 29 листопада, знову, як і на вихідних, не вийдуть на свої маршрути. Це спричинено дефіцитом електроенергії в Одеській області - оскільки досі не ліквідовані всі наслідки вчиненого російськими ракетними обстрілами блекауту 23 листопада.

При цьому вранці 28 листопада, у понеділок, одеські трамваї та тролейбуси вийшли на маршрути за графіком вихідного дня. Але електротранспорт працював лише у ранкову годину пік, після чого рух припинили - трамваї та тролейбуси після 9:30 повернулися до депо.

Перед цим одеські трамваї та тролейбуси фактично не працювали з другої половини дня 23 листопада - після вчиненого в результаті російського ракетного обстрілу блекауту. Після цього 24 листопада електротранспорт не працював вже у плановому режимі через необхідність зменшення споживання електроенергії в умовах її критичного дефіциту. 25 листопада була спроба відновити рух по всім маршрутам, але всього на пару годин у ранкову годину пік. 26 і 27 листопада в суботу та неділю трамваї та тролейбуси не працювали у запланованому режимі.

Всі міські перевезення у ці дні виконувалися автобусами-маршрутками.

comments powered by HyperComments