Місцеві чиновники обіцяють розширити автотрасу Одеса - Рені до чотирьох смуг

Пятница , 11 августа 2023, 17:33
В Одеській області обіцяють у найближчий час почати проектування розширення автотраси М15 Одеса - Рені до чотирьох смуг руху замість нинішніх двох.
Місцеві чиновники обіцяють розширити автотрасу Одеса - Рені до чотирьох смуг

Посадовці Одеської районної адміністрації провели нараду з представниками Служби відновлення у Одеській області, Укртрансбезпеки та Маяківської громади.

Найближчим часом будуть розпочаті роботи з проектування будівництва чотирисмугової автодороги по трасі М15 Одеса - Рені в напрямку дунайських портів. На зустрічі обговорили необхідність включення в цей проєкт майданчиків для відстою великовантажного транспорту (в тому числі в районі Маяківської громади) та механізм передачі земельної ділянки для подальшої експлуатації Службою відновлення.

Зараз ця дорога має лише дві смуги руху і на майже всій своїй протяжності перевантажена. Саме ця дорога є зараз єдиною магістраллю, яка надає автомобільне сполучення зі всім півднем Одеської області та з дунайськими портами Рені та Ізмаїл, куди спрямована більшість експортних вантажних перевезень.

Зазначається, що комплексний підхід в оптимізації руху по автодорозі М-15 Одеса-Рені залишається в пріоритеті обласної та районної адміністрацій.

Окрім того, було відзначено позитивний ефект від впровадження спільного наказу ОВА та військового командування №9, який впорядкував рух вантажівок в вечірній час та комендантську годину.

comments powered by HyperComments