Окупанти запровадили поромну переправу через Дніпро біля Херсону (ВІДЕО)

Пятница , 29 июля 2022, 15:31
Через неможливість використання Антонівського мосту, російські окупанти розпочали роботу поромної переправи через Дніпро біля Херсону. Вона виявилася дуже дорогою для місцевих мешканців.
Окупанти запровадили поромну переправу через Дніпро біля Херсону (ВІДЕО)

Після того, як внаслідок точних ракетно-артилерійських ударів було виведено з ладу Антонівський автомобільний міст біля Херсону, окупанти розпочали спорудження понтонного мосту неподалік від нього, а також організували поромну переправу.

Спочатку окупанти обіцяли, що пором буде перевозити людей та їх транспорт безкоштовно. Але, як завжди, збрехали - і користування переправою для мешканців окупованої Херсонської області виявилося досить недешевим. Вартість переправи складає 250 гривень.

На відео - аналіз логістичного та військового значення мостів та переправ у нижній течії Дніпра.

"У Херсоні окупанти запустили поромну переправу через Дніпро в районі пошкодженого Антонівського мосту. Окупаційна влада заявляла, що користуватися нею можна буде безкоштовно, але очевидці розповідають, що одна поїздка коштує 250 грн", - йдеться в повідомленні Херсонської обласної військової адміністрації.

В той же час, як підкреслюють у Херсонській ОВА, в першу чергу переправа працює в інтересах російських військових для переправи через Дніпро їх військової техніки та забезпечення.

На відео - перші пошкодження Антоновського мосту.

comments powered by HyperComments