Біля прикордонних КПП влаштують майданчики для відстою автомобілі

Среда , 25 мая 2022, 13:43
Укравтодор планує вдосконалити під'їзні шляхи до контрольно-пропускних пунктів шляхом облаштування майданчиків для відстою автотранспорту. Про це повідомив перший заступник голови Державної агенції автомобільних доріг Андрій Івко.
Біля прикордонних КПП влаштують майданчики для відстою автомобілі

«Насамперед, йдеться про ті маршрути, які ведуть до пунктів пропуску із сусідніми країнами у прикордонних регіонах», – сказав він, зазначивши, що для якнайшвидшого вирішення всіх інфраструктурних та процедурних питань працюватимуть разом із міжнародними партнерами та дружніми сусідніми країнами.

За словами Івка, в умовах воєнного стану питання логістичних зв'язків для України є надважливим, адже йдеться не лише про економіку України, а й про світову продовольчу безпеку.

Перший заступник голови Укравтодору нагадав, що з першого дня війни в Україні зруйновано 13% доріг – це майже 24 тис. км доріг та понад 300 штучних споруд.

Нагадаємо, раніше міністр інфраструктури Олександр Кубраков повідомив, що Україна і Польща домовилися про створення спільного підприємства для активізації залізничних перевезень і досягли значного прогресу в лібералізації автоперевезень.

comments powered by HyperComments