Авіакомпанія Wizz Air надає 100 тисяч безкоштовних квитків українцям та планує рейси до росії

Пятница , 12 августа 2022, 09:15
Угорська лоукост авіакомпанія Wizz Air повідомила про надання 100 тисяч безкоштовних квитків громадянам України на рейси у Європі, але одночасно через одну з своїх дочірніх авіакомпаній планує відновити авіарейси з Абу-Дабі до москви.
Авіакомпанія Wizz Air надає 100 тисяч безкоштовних квитків українцям та планує рейси до росії

Авіакомпанія Wizz Air оголосила про те, що запропонує ще 100 тисяч безкоштовних квитків для громадян України на всі рейси континентальної Європи та Великобританії. Вони будуть дійсні для рейсів у період з 15 вересня по 8 грудня 2022 року.

Дані 100 тисяч квитків за ціною 0 євро діятиме доки будуть доступні вільні місця на окремих рейсах, що виконуватимуться в означений період. Безкоштовний квиток дозволяє взяти одну ручну поклажу.

Громадяни України, які мають бажання забронювати рейс за схемою безкоштовних квитків, можуть зробити за даним посиланням.

Одночасно дочірня компанія Wizz Air - Wizz Air Abu Dhabi має намір розпочати польоти з ОАЕ до двох міст росії. Висновок про це можна зробити на основі інформації на сайті бронювання квитків Wizz Air.

Зокрема, з 3 жовтня перевізник планує виконувати щоденні рейси за маршрутом Абу-Дабі - москва, а з 28 березня 2023 р. - Абу-Дабі - Краснодар. Згідно даних системи бронювання, вони здійснюватимуться двічі на тиждень.

Нагадаємо, що раніше польоти до рф угорський перевізник призупинив з початку квітня.

comments powered by HyperComments