Окупанти намагаються анексувати Херсонську та Запорізьку області України

Пятница, 30 сентября 2022, 11:43
Російський диктатор путін зробив перший крок з анексії росією окупованої території Запорізької та Херсонської областей.
Окупанти намагаються анексувати Херсонську та Запорізьку області України

Увечері 29 вересня стало відомо про те, що російський диктатор Володимир путін підписав два укази, у яких він визнає "незалежність" та "суверенітет" окупованих росією територій Херсонської та Запорізької областей.

Цілком очевидно, що ці документи - перший крок процесу анексії окупованих територій України.

До москви напередодні прибули всі гауляйтери окупованих територій. Перед кремлем споруджують сцену для концерту з приводу можливості анексії. Також прес-секретар путіна пєсков вже заявив про можливість завтра, 30 вересня, якихось заходів по включенню окупованих територій до складу росії. Сьогодні керівництво росії у особі путіна та його міністрівдійсно збираються щось підписувати, і це "щось" - це договори або протоколи про наміри приєднання окупованих територій, які підпишуть з колаборантськими гауляйтерами. А остаточну анексію буде оформлювати пародія на парламент - державна дупа росії наступного тижня 3-4 жовтня.

Є дві причини, чому вони так поспішають. Першу я вже трохи пояснив, і вона має хоч якийсь раціональний сенс - це намагання компенсувати дипломатичними погрозами ядерного шантажу реальну повну військову поразку на фронті. А друга - менш раціональна. Диктатор росії путін, який ми всі знаємо хто насправді, навіть пісенька є, хоче собі подарунок на день народження - а це 7 жовтня. 

Тим часом шириться відеоролик, в якому російський диктатор путін заявляє про досягнення домовленостей про мир на основі територіальної цілісності України та заявляє про свої наміри розвалити саму росію.

Також у відеосюжеті - огляд оперативної інформації за підсумками дня 29 вересня.

comments powered by HyperComments