ЗСУ завдали нових ударів по мостам біля Херсону (ВІДЕО)

Понедельник, 8 августа 2022, 15:30
Минулої ночі ЗСУ завдали кілька потужних ударів по всім переправам через Дніпро у окупованій росіянами частині Херсонської області.
ЗСУ завдали нових ударів по мостам біля Херсону (ВІДЕО)

Вночі 8 серпня ЗСУ знову привели у дію принцип "вогневого контролю" відразу по всім без винятку переправам через Дніпро та Інгулець у окупованій росіянами частині Херсонсьї області.

Так, ударів було завдано по Антонівському автомобільному мосту через Дніпро. На фото видно, як внаслідок цього безпосередньо на мосту палає знищена ворожа техніка у великій пожежі. 

Також були знову пошкоджені автомобільний міст через Дніпро по Каховській ГЕС, міст через Інгулець у Дар'ївці. Додаткових ударах завдали по наведеним окупантами понтонним та поромним переправам. Крім того, постраждали також, тобто були знищені, декілька складів боєприпасів окупантів, а також удару зазнала залізнична станція Чаплинка на лінії з Криму до Херсону.

За даними оперативного командування "Південь", таким чином ЗСУ не лише просто завдають ударів, а й продовжують повний вогневий контроль всіх переправ через річки, роблять неможливим рух транспорту по мостам без повного руйнування інфраструктури та "коригують" плани ворога.

На відео - огляд оперативної ситуації в Одеській області та ударів ЗСУ по мостах на ранок 8 серпня.

 

Росіяни спробували зосередити для захисту мостів досить значні сили ППО. Відомо, що там є не менше 2-х ЗРК "Бук", 2-х ЗРПК "Панцир-С1", одного ЗРК "Тор" 3-х ЗРК "Оса". Окрім того, росіяни намагаються "відволікти увагу" ракет з радіолокаційним наведенням застосуванням різноманітних кутових відбивачів та хибних цілей - але це безглуздо, оскільки ракети для HIMARS наводяться за зовсім іншим принципом.

comments powered by HyperComments