Транспорт

11:21
Угорська лоу-кост авіакомпанія WizzAir прийняла остаточне рішення з 14 березня скасувати всі свої рейси з аеропорту Кишинева, якими користувалися багато одеситів і мешканців півдня України. Частину з них компенсують додатковими рейсами в сусідній румунський аеропорт Ясси.
09:51
Зранку 28 лютого міський електротранспорт Одеси вийшов на маршрути.
15:43
На території Молдови продовжується ремонт залізниці від Бендер через Басарабяску до Джурджулешт, яка має зв'язок з залізницею у Одеській області в Рені та від Басарабяски до Арцизу.
14:29
Під час війни у 2023 році з Одеси продовжують курсувати приміські електрички по всім звичними напрямкам, але з деякими змінами маршрутів та розкладу руху. Публікуємо у якості довідкової інформації розклад електричок з відправленням та прибуттям по залізничному вокзалу в Одесі, а також по кінцевим пунктам прямування.
09:31
27 лютого вранці в Одесі зупинився міський електротранспорт.
13:54
Служба автодоріг Одеської області повідомила про запуск двох комплексів зважування WiM (Weight-in-motion) на дорогах південної частини регіону.
10:12
Уряд оприлюднив офіційні плани включити до "зернового коридору", який поки що обслуговує порти Одеської області, ще й Миколаїв. А поки що ряд портових терміналів у Миколаєві працюють у режимі "сухого порту".
18:55
Одеська залізниця змінює ряд маршрутів приміських електричок та дизель-поїздів у напрямку Черкас.
12:46
Український уряд працює над продовженням "зернових угод", за якими йде морський експорт зерна з портів Одеси, Чорноморська і Південного, а також планує долучити до "зернового коридору" і порти Миколаєва.
10:01
На українській залізниці почали позбавлятися імперської спадщини у вигляді назв та відліку кілометрів.
19:28
Ми побачили, що відбувається в Одесі з лініями трамваю на Великому Фонтані в районі 16-ї станції та по вулиці Дача Ковалевського з унікальним одноколійним маршрутом №19.
11:50
Глибини для судноплавства в українській частині гирла Дунаю довели до 6,5 метрів, а в районі порту Ізмаїл на півдні Одеської області до 7 метрів.
17:42
До порту Ізмаїл на півдні Одеської області доставили партію технічної солі з Єгипту морським шляхом.
11:42
Наразі міністерство енергетики шукає локації для розміщення турецьких плавучих електростанцій неподалік від берегів Одеської області.
16:01
Україна закликала ООН та Туреччину примусити Росію припинити блокування судноплавства в Чорному морі
09:32
Річкова судноплавна контейнерна лінія від румунського порту Констанца на південь Одеської області по Дунаю буде продовжена і охопить не лише порт Рені, а ще й Ізмаїл.
18:06
Судячи з планів керівництва "Укрзалізниці", відновлена лінія на півдні Одеської області від станції Березино до Молдови все ще не виконує вантажних перевезень.
14:27
Сусідня з Україною Молдова 14 лютого закрила повітряний простір.
18:44
Відбудова залізниці між Молдовою та півднем Одеської області, запуск потягу з Києва до Кишиневу та збільшення вантажообігу - основні напрямки співпраці залізниць України та Молдови.
17:05
З великих морських портів Одеської області на середину лютого вже експортували 21 мільйон тон української аграрної продукції.
13:03
З 13 лютого в Одесі знову курсують трамваї та тролейбуси.
11:33
"Укрзалізниця" ввела тимчасову конвенцію із забороною навантаження на всіх станціях на півдні Одеської області від Бугаза і Білгорода-Дністровського до Ізмаїла і Березино.
09:26
Минулої ночі було пошкожено залізничне полотно на магістралі між Миколаєвом та Херсоном, що знаходиться у обслуговуванні Одеської залізниці.
11:11
З 13 лютого в Одесі відновить роботу після вимушеної перерви міський електротранспорт.
12:12
Ракетный удар, який завдали росіяни 10 лютого, не призвів до значних перебоїв руху на залізницях. Однак, декілька пасажирських поїздів, в тому числі двох одеського напрямку.