Транспорт

14:46
 «Українське Дунайське пароплавство» (УДП) розглядає різні варіанти подальшої долі свого пасажирського флоту, включно з продажем суден. Про це повідомила прес-служба УДП
16:16
"Укрзалізниця" на свята Пасхи та на початок травня призначає декілька додаткових пасажирських поїздів. Два з них будуть прямувати до Одеси з Києва та Львова.
13:03
Зміни в законодавстві тепер дозволяють повертати пасажирам повну вартість квитка за 6 годин до відправлення потягу, повертати частину вартості навіть після відправлення, запроваджують нові категорії пасажирських поїздів та багато іншого.
16:35
Керівник служби автодоріг Одеської області розповів про плани розширення траси Одеса - Рені.
14:29
Завтра, 28 березня, в Одесі повністю відновлюють рух тролейбусів маршруту №10.
11:42
Підводимо деякі підсумки роботи "зернового коридору" з великих морських портів Одеської області.
09:25
На Дунаї на півдні Одеської області може з'явитися новий пасажирський порт
13:02
25 березня з порту Чорноморсько до Ємену відправилося судно Negmar Cicek, яке доставить 30 тисяч тонн  гуманітарної допомоги до Ємену. Це вже шосте судно в рамках продовольчої програми Grain from Ukraine. 
12:54
Відділ безпеки дорожнього руху розпочав сезонну перевірку готовності доріг до літнього періоду на території регіону. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області.
10:48
Ренійська міська рада надала ТОВ «Девелопмент Рені термінал» попередній дозвіл на будівництво мультимодального терміналу в Ренійському морському порту.
10:52
З сьогоднішнього дня повноцінним керівником "Укрзалізниці" стає Євген Лященко, який до цього тимчасово очолював правління залізничної компанії.
15:15
На основі вже опублікованих документів стала відома дата запуску вантажних потягів по відбудованій залізниці Березино - Басарабяска між півднем Одеської області та Молдовою.
16:58
Вже працююча річкова контейнерна фідерна лінія від румунського порту Констанца по Дунаю до українських портів Одеської області подовжена - від порту Рені до порту Ізмаїл.
12:24
Оперативні дані про судноплавство "зерновим коридором" з морських портів Одеської області - відправлено 828 суден з 25,1 млн. тон аграрних вантажів.
09:25
А точніше - міська електричка у підпорядкуванні саме "Укрзалізниці" під назвою "Kyiv City Express".
09:33
Уряд Молдови погодив рішення щодо спрощення процедур транзиту вантажів залізницею. Це дуже важливо для дунайських портів Одеської області Рені та Ізмаїл.
16:26
18 березня було прийняте остаточне рішення щодо подальшої роботи зернового коридору з морських портів Одеської області. Він буде діяти ще 4 місяці.
13:33
Муніципалітет Стамбула надасть Одесі гуманітарну допомогу у вигляді 10 міських автобусів та 41 генератора.
12:49
В портах Одеської, Миколаївської та Херсонської областей залишаються заблокованим и 51 торгівельне судно.
11:11
Завершено голосування у додатку Дія за нову назву для Південної залізниці.
16:43
Будь-яка подорож, зокрема й автобусом, — це завжди чимало клопотів. Зібрати потрібні речі й нічого не забути, завершити всі справи, підготуватися до мандрівки — якщо поїздка планується за кордон, до того ж з дітьми, турбот ще більше. В усьому цьому коловороті треба ще й викроїти час на візит в автобусну касу за квитками. Проте ми знаємо спосіб, як суттєво спростити собі життя в підготовці до мандрів.
14:04
Заплановане на сьогодні 16 березня повноцінне відкриття руху потягів по відбуваній ще у серпні минулого року залізниці Березино - Басарабяска між Молдовою та Одеською областю так і не відбулося. В "Укрзалізниці" запеняють про повну готовність зі свого боку.
09:33
Одеський порт виставив на продаж з аукціону три старих буксири, побудовані ще у 1970-х рр.
17:05
Порт Білгорода-Дністровського 13 березня таки змогли продати з аукціону, при чому вартість у 2,3 рази перевищила стартову. Але стартова вартість вже була знижена вдвічі, оскільки аукціон проводився повторно.
14:49
Як ми і прогнозували раніше, керівництво української залізниці намагається отрмати від Фінляндії досить наві швидкісні електропоїзди Allegro, які до 2022 року курсували за маршрутом Гельсінкі Санкт-Петербург.