Транспорт

17:30
Автобуси, які Одеса отримала як гуманітарну допомогу від німецького Регенсбургу, не можна запускати на маршрути.
14:56
Підведені проміжні підсумки роботи морського коридору з великих морських портів Одеської області: в море вийшли 1140 суден, на яких експортували майже 34 мільйони тон вантажів.
09:01
29 березня в Одесі повністю відновлено обсяги руху міського електротранспорту.
11:52
Одеський виконком вирішив збільшити кількість платних місць для парковки автомобілів на вулицях Рішельєвській, Малій Арнаутській та у провулку Чайковського.
14:10
Українське Дунайське пароплавство побудувало на своїх виробничих потужностях в Одеській області і спустило на воду чергову SLG-баржу.
09:35
Українська залізниця у поточному році спрямує 2,7 мільярди гривень інвестицій для розвитку клієнтського сервісу та пасажирського господарства. Але ці гроші не будуть витрачатися на новий рухомий склад.
15:01
При цьому за день у портах вивозять стільки зерна, скільки за цілий місяць транзитом через Польщу сухопутним шляхом.
09:33
Через російські удари по енергетичній інфраструктурі Одеської області було порушено елекропостачання порту Одеси, що спричинило зменшення інтенсивності обробки вантажів.
15:30
Гайворонська вузькоколійка, яка формально відноситься до Одеської залізниці, провела черговий провозний ретро-тур.
12:32
Компанія "Татра-Юг" показала виробництво нових трамваїв для Одеси.
10:22
Судноплавну поромну лінію з порту Чорноморськ під Одесою до грузинського порту Поті можуть запустити вже навесні цього року - тобто, у квітні-травні.
09:03
З ранку 26 березня на одеські маршрути повертаються трамваї та тролейбуси.
17:17
Морські та дунайські порти Одеської області зараз забезпечують 90% всього потоку вантажів через кордони України - і це приблизно 75% від довоєнного міжнародного вантажопотоку.
09:05
25 березня в Одесі не працює міський електротранспорт.
15:01
Зазвичай ми звертаємо увагу на витрати бюджетних коштів у сотні мільйонів чи мільярди гривень у сфері дорожної інфраструктури тоді, коли йде будівництво нових чи капітальний ремонт існуючих автошляхів. Але чи не найбільше підрядники заробляють, а замовники у вигляді служб відновлення та інфраструктури готові витрачати і тут ті ж сотні мільйонів та мільярди гривень. 
11:40
Незважаючи на надскладну ситуацію у енергетиці, 22 березня одеський міський електротранспорт працює у штатному режимі, лише з невеликими змінами деяких маршрутів.
09:19
'Внаслідок російського повітряного удару у ніч на 22 березня деякі ділянки залізниці знеструмлені, частина пасажирських поїздів йде з затримками та під тепловозною тягою.
16:51
Одеська область посідає п'яте місце серед регіонів України за кількістю дорожньо-транспортних пригод: тільки за два місяці з початку року в регіоні зареєстровано 181 ДТП.
12:49
Динаміка завантаження залізниці у напрямку морських і дунайських портів Одеської області свідчить про зростання вантажоперевезень у цьому напрямку та зменшенні перевезень до західних кордонів.
10:30
Мова йде про чергову спробу держави продати порт Білгород-Дністровський.
09:28
З минулого тижня рух суден з великих морських портів Одеської області здійснюється цілодобово.
16:16
Новий міжнародний поїзд зв'яже вузлову станцію Чоп у Закарпатті з Прагою. Обслуговувати його будет чеська компанія RegioJet.
13:33
Морські порти Одеської області можуть відновити контейнерні та навіть поромні вантажні перевезення.
10:23
З великих морських портів Одеської області продовжується судноплавство гарантованими Україною морським коридором.
15:02
"Укрзалізниця" у перші дні березня перевозить відносно менше зернових вантажів, ніж раніше.