Транспорт

09:20
Напередодні до української частини гирла Дунаю у напрямку до портів Одеської області Ізмаїл та Рені увійшли три іноземні торгівельні судна - перші з моменту початку системних обстрілів портової інфраструктури.
16:43
Залізничний транзит через Молдову наразі дуже важливий для відправників вантажів, які прямують в українські дунайські порти Рені та Ізмаїл на півдні Одеської області.
13:50
Судноплавство в дунайських портах Одеської області Рені та Ізмаїл ускладнюється через російські обстріли інфраструктури та зниження рівня води внаслідок сезонного обміління Дунаю
10:53
Трамвайні маршрути №7 та №27 відновили роботу в житловому масиві Таїрова вже за новою схемою.
09:22
Судноплавство до українських морських портів, окрім дунайських морських портів Одеської області, фактично повністю припинилося після виходу росії з зернових домовленостей, а до цього здійснювалося виключно в рамках "зернового коридору".
15:47
29 липня в Одесі та неподалік від міста були помічені спроби підірвати залізничні колії.
11:50
Експортна транспортна інфраструктура україеської залізниці та дунайських портів буже розвиватися за допомогою USAID
17:01
Починаючи з 29 липня цілу низку трамвайних маршрутів Одеси чекають зміни, через які у центрі міста фактично буде курсувати лише один основний маршрут №7 "Північ - Південь".
14:18
Міністр інфраструктури та розвитку громад Олександр Кубраков напередодні на засіданні Ради Україна-НАТО повідомив про 26 пошкоджених внаслідок російських обстрілів об'єктів портової інфраструктури. А з урахуванням сьогоднішнього нічного ракетного удару, їх вже 27.
12:45
27 липня одеський виконком повторно затвердив рішення про вартість послуг паркування автомобілів на вулицях міста на рівні 20 гривень за годину.
11:21
В Одесі почали курсувати автобусні маршрути №18Т на 16-у станцію Фонтану та №165 між житловим масивом Котовського та Слобідкою.
13:23
Автодорогу Т16907 від Ізмаїлу до Кілії будуть ремонтувати за 164 мільйони гривень.
09:29
Організація IMO, яка веде реєстр всіх морських суден та відповідає, в тому числі, за безпеку судноплавства взагалі, закликає росію припинити агресивні дії у Чорному морі та повернутися до виконання міжнародного права.
11:46
Опублікована 25 липня закрита «Доповідь» для кремлівської верхівки розкриває, як саме росіяни зривали «Зернову угоду».
11:01
Після російського повітряного удару по дунайським портам Одеської області зупинилися кілька десятків суден, які прямували туди.
17:35
Під час війни в Одеській області на дуже перевантаженій потоком транспорту автодорозі М15 Одеса - Рені будуть будувати підземні чи надземні пішоходні переходи.
09:57
Внаслідок російського ракетного удару вночі 23 липня в Одесі тимчасово закрито рух вулицею Приморською.
16:26
Українська залізниця зараз має 37 нових пасажирських вагонів, обладнаних для перевезень маломобільних пасажирів з інвалідністю.
10:47
Лоукост-авіакомпанія Ryanair планує відразу після завершення війни знову активно працювати в Україні з базуванням до 30 літаків та відкрити, в тому числі, внутрішні авіарейси між Одесою, Львовом і Києвом.
11:01
Уряд України розробив і пропонує відносно безпечний машррут для судноплавства у напрямку морських портів Одеської області без "зернового коридору".
12:12
"Укрзалізниця" продовжує модернізацію електропоїздів. Чергова електричка після такої модернізації буде призначена для обслуговування пасажирів в Одесі.
13:54
Міська влада Одеси знову планує заміну трамвайних колій на перехресті вулиць Старопортофранківської та Пантелеймонівської.
10:04
Гарантій безпеки судноплавства у Чорному морі з боку росії більше немає. Це означає, що росія залишає для себе право нападати на торгівельні судна в морі.
16:58
З сьогоднішнього дня, 17 липня, діяльність "зернового коридору", який зробив можливим судноплавство з морських портів Одеської області протягом року, припиняється через дії росії.
15:20
16 липня з порту Одеси вийшло в море останнє судно, завантажене зерном, в рамках "зернового коридору".