Транспорт

16:16
Новий міжнародний поїзд зв'яже вузлову станцію Чоп у Закарпатті з Прагою. Обслуговувати його будет чеська компанія RegioJet.
13:33
Морські порти Одеської області можуть відновити контейнерні та навіть поромні вантажні перевезення.
10:23
З великих морських портів Одеської області продовжується судноплавство гарантованими Україною морським коридором.
16:36
Складено рейтин міст - обласних центрів України, яки виділяють кошти зі своїх міських бюджетів на потреби оборони України. Одеса займає у ньому 5 місце.
15:02
"Укрзалізниця" у перші дні березня перевозить відносно менше зернових вантажів, ніж раніше.
09:29
Державна судноплавна компанія "Українське Дунайське пароплавство", яка базується на порти Ізмаїл та Рені Одеської області, вперше за час своєї роботи отримає наглядову раду.
14:20
Залізниця Молдови вважає необхідним хоча б частково відновити вантажні перевезення через перехід Кучурган - Новосавицька у Одеській області.
11:01
Укрзалізниця на період шкільних весняних канікул у останній тиждень березня призначає додаткові рейси у найбільш затребуваних напрямках.
16:43
З 18 березня запускають онлайн-продаж квитків на міжнародні пасажирські поїзди з України до Відня, а згодом до Будапешту. Але лише через авторизацію через Дія.Підпис.
14:24
За перші дні березня двічі сталися пожежі на локомотивах "Укрзалізниці". Два рази горіли електровози, один з них - в Одеській області.
11:55
Судноплавство з морських портів Одеської області продовжується.
14:44
Іспанські технології для зміни колії рухомого складу будуть адаптовані для України. У Іспанії широко застосовуєтсья змінка європейської колії 1435 мм на "іберійську" колію 1668 мм, цю технологію доповнять колією 1520 мм.
12:29
Судноплавство з великих морських портів Одеської області за період дії чорноморського коридору за сім місяців досягло обсягу у понад
10:19
У Миколаєві проводиться тендер на будівництво ділянки об'їздної автодороги, який включає в себе будівництво нового моста через Південний Буг. Це значно спростить рух транзитного транспорту у напрямку морських портів Одеської області.
15:39
Для українців на рівні бета-тестування вже доступна послуга автоматичного викупа квитків на пасажирські поїзди внутрішнього сполучення.
11:50
Через понад два роки після початку повномасштабної війни в Одесі встановили перше укриття на зупинці громадського транспорту. Втім, одеситам реально загрожують лише періодичні повітряні удари ракетами та дронами-камікадзе.
11:49
Дунайські порти Одеської області мають значний потенціал для збільшення обсягів перевалки вантажів.
17:37
З 1 березня росія офіційно не є членом Дунайської комісії. Про це повідомив міністр іноземних справ Дмитро Кулеба.
09:33
Підсумки вантажоперевезень залізницею за лютий 2024 р. показали рекорд місячного вантажообігу залізничним транспортом за період війни - 14,5 мільйонів тон.
17:20
Місцева влада Южненської міської територіальної громади запустила чотири автобусних маршрути, які пов'язуть місто Южне з навколишніми селищами і при цьому охоплюють і саме місто. Ці автобуси безкоштовні для пасажирів - всі видатки сплачують з місцевого бюджету громади.
13:55
В "Укрзалізниці" підвели підсумки зимового сезону пасажирських перевезень поїздами далекого сполучення.
11:45
Порти Одеса, Чорноморськ і Південний за лютий 2024 року обробили 8 мільйонів тон вантажів, і це майже довоєнний показник.
10:47
Турецьке судно KURUOGLU-3, що з початку війни стоїть заблокованим в порту Херсона, отримало значні пошкодження внаслідок російського обстрілу.
18:28
Керівник Одеської залізниці, який займав цей пост з 2018 року, звільнюється.
14:40
Після шести спроб продажу з аукціону порту Білгород-Дністровський в Одеській області, оголошено сьомий аукціон.