Регион

09:23
На 23 листопада в Одеській області заплановані екстрені відключення електроенергії - без графіку.
10:19
На 18 листопада Одеса та Одеська область залишаються в надзвичайному режимі екстрених аварійних відключень електроенергії.
09:17
На сьогодні в Одеській області слід чекати аварійних стабілізаційних відключень електроенергії без запланованих графіків.
11:25
Прикордонники України та Молдови відновили перерване через війну спільне патрулювання кордону двох держав.
10:48
На сьогодні в Одеській області слід чекати стабілізаційних відключень електроенергії.
13:43
На другу половину дня 9 листопада в Одеській області знову запроваджують графіки стабілізаційних відключень електроенергії.
09:19
На 8 листопада в Одеській області заплановані стабілізаційні відключення електроенергії.
12:02
На даний момент в Одесі та Одеській області аварійних чи стабілізаційних відключень електроенергії немає.
09:18
Вранці 3 листопада до Одеської області дійшов землетрус з епіцентром біля румунського міста Бузеу магнітудою від 5,2 до 5,5.
12:39
В Одеській області засіяли озимих зернових культур найбільше в Україні на даний момент.
15:42
Як повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, внаслідок сьогоднішнього удару було уражено 18 об'єктів інфраструктури у 10 областях України.
09:46
З ранку 27 жовтня в Одеській області знову запровадили відключення електроенергії, хоча напередодні увечері скасували. Та вже після 11-ї години цей графік скасували.
09:28
З ранку 26 жовтня в Одеській області знову запровадили відключення електроенергії, хоча напередодні увечері скасували.
16:26
Війна - війною, а сільське господарство за розкладом. Вже почали сіяти озимі культури.
15:03
Китай – один из самых крупных партнеров Украины. Многие украинские предприниматели успешно заказывают и продают китайские товары. Каждый день заключаются сотни договоров на поставку оптовых партий товара. Когда предприниматель закупает опт китайской продукции, нужно своевременно и быстро сделать перевод денег из Украины в Китай для подтверждения сделки. Как это можно сделать наиболее выгодно, рассказываем дальше.  
11:20
В Одеській області запровадили графік стабілізаційних відключень електроенергії, але на практиці його не застосовували.
13:57
Після російського ракетного обстрілу вранці суботи 22 жовтня в Одеській області відновили увечері того ж дня подачу електроенергії до 18,5 тисяч будинків та квартир.
10:20
Але на всяк випадок, за необхідності збалансування енергосистеми в надзвичайних умовах через російські ракетні удари, графік можливих віялових відключень для Одеси вже є.
17:59
Внаслідок російських ракетних ударів та атак дронів-камікадзе 22 жовтня в ряді областей України уражені об'єкти інфраструктури та є масові відключення електроенергії. В Одеській області також є влучення в об'єкт енергетики.
15:52
НЕК Укренерго та ДТЕК Одеські електромережі закликають жителів Одеської області обмежити споживання електроенергії з метою стабілізації пошкодженої енергосистеми України. Увечері 20 жовтня в Одесі більшість закладів бізнесу не відреагували на подібні заклики.
15:58
21 жовтня у селищах Усатове і НАТІ в передмісті Одеси цілий день не буде води.
13:03
У Вашингтоні 19 жовтня підписали Спільну заяву міністерств транспорту і торгівлеСША та інфраструктури України щодо підтримки інфраструктурної стійкості України та її відновлення через посилену двосторонню співпрацю.
09:53
20 жовтня в Одеській області, в тому числі і у місті Одеса, ввели режим економії електроенергії через російські удари дронами та ракетами по об'єктам енергетичної інфраструктури України.
16:12
З 11 жовтня на певний час всі школи Одеської області, які працювали в звичайному чи змішаному режимі навчання, переводяться суто в режим онлайн.
12:02
Одеська область отримала у якості гуманітарної допомоги пожежну машину з 30-метровою драбиною.