Происшествия

14:27
Йдеться про колишнього міського голову Олексія Костусєва у період 2010-2013 рр., якій достроково пішов у відставку та відразу втік за кордон.
11:11
Служба безпеки України дізналася імена зрадників, які навели російський "Іскандер" 5 жовтня на село Гроза у Харківській області. Ними виявилися два місцеві мешканці, які перейшли на бік окупанта під час окупації регіону.
10:45
СБУ викрила російського агента, який прикидався рятувальником, щоб коригувати повітряні удари по Одесі
18:10
7 років за ґратами проведе колаборант, який на замовлення росТБ знімав постановочне інтерв’ю про мобілізацію в Одесі.
15:50
Працівники ДБР викрили схему в Одеському районному територіальнім центрі комплектування та соціальної підтримки, яка допомагала депутатам та їх родичам уникнути мобілізації.
12:38
СБУ вивела з Придністров’я і затримала агента-спецназівця фсб, який хотів завербувати співробітницю Служби безпеки
12:33
СБУ затримала російську коригувальницю, яка готувала ворожі удари по 9 об’єктах Одеської області.
14:10
Військком одного з районних ТЦК Одеської області вимагав $10 тис. від родички військовослужбовця за переведення військового в іншу військову частину та звільнення.
13:29
Працівники ДБР повідомили про підозру директору лісгоспу, який організував схему незаконної вирубки дерев на території Національного природного парку «Куяльницький» в Одеській області.
15:58
Мова йде про екс-голову Одеської ОДА та колишнього очільника Мінздраву Максима Степанова.
13:51
Продовжується розслідування справи з незаконної приватизації міжнародного аеропорту Одеси. До СІЗО відправляють відомого бізнесмена Олександра Грановського, який зараз змінив прізвище на Борухович.
15:50
СБУ викрила на корупції все керівництво ВЛК одного з районів Одеської області: підозри оголошено також ухилянтам, які скористалися «схемою».
12:02
СБУ затримала в Одесі російського інформатора, який хотів «зламати» телефон військової ЗСУ задля розвідувальних даних.
14:40
СБУ в Одесі затримала ексдиякона УПЦ (МП), який відправляв ухилянтів за кордон під виглядом «церковних місіонерів».
11:41
СБУ викрила корупційну схему, за якої посадовці Адміністрації судноплавства та порту в Ізмаїлі продавали посвідчення моряків, які згодом використовувалися для виїзду за кордон ухилянтів від мобілізації.
13:09
Одного з бенефіціарів приватизації Одеського аеропорту - бізнесмена Бориса Кауфмана, затримали та відправили до СІЗО під залог.
12:54
Служба безпеки викрила на корупції чиновницю Державної податкової служби в Одеській області, а також ліквідувала нові корупційні схеми на Одеській, Львівській та Житомирській митницях. 
11:22
Черговим фанатом російської агресії виявився вчитель мистецтва.
15:05
В Одеській області викрили та затримали посадовця пенітенціарного органу, який вимагав хабар за можливість залучення іноземних інвестицій.
17:07
Одеській області судитимуть чиновників ОВА та київських бізнесменів, які привласнили 7,5 млн. гривень на будівництві амбулаторій.
13:23
Правоохоронні органи розслідують справу, яка почалася більш як 15 років тому - про приватизацію одеського аеропорту.
14:51
Одесит спробував вимагати від військовозобов'язаного чоловіка 20 тисяч доларів за вплив на співробітників військкомату.
10:53
Голова однієї з територіальних громад Березівського району Одеської області вимагав хабаря за ремонт у бомбосховищі - за що й був затриманий та отримав підозру.
11:30
В Одесі затримали місцевого мешканця, який раніше брав участь у проросійських провокаціях, а потім воював у складі формувань терористів у Луганській області.
12:17
В Одесі СБУ ліквідувала корупційну схему, до організації якої причетний секретар ВЛК.