Происшествия

11:34
За матеріалами СБУ 15 років тюрми отримав агент-спецпризначенець фсб, який хотів завербувати співробітницю Служби безпеки в Одеській області.
11:40
Правоохоронні органи продовжують розслідування корупційної діяльності колишнього воєнкома Одеської області Євгена Борисова.
17:17
За матеріалами СБУ 15 років тюрми отримав російський агент, який «полював» на військові аеродроми та полігони Одеської області.
13:56
У справі про незаконну приватизацію, тобто, фактично, крадіжку, одеського аеропорту, було заочно заарештовано екс-мера Одеси Олексія Костусєва.
12:18
СБУ затримала в Одесі зрадника, який хотів балотуватися до Верховної Ради України, щоб шпигувати для фсб.
17:27
6 грудня стало відомо про те, що на концерт кобзона відправився колишній народний депутат і просто державний зрадник Ілля Кива, який під час війни втік на росію.
13:03
Громадянин Китаю знімав та оприлюднював роботу ППО в Одесі.
16:16
Служба безпеки заблокувала ще 3 канали незаконного виїзду за кордон чоловіків призовного віку, один з яких був у Одесі.
15:42
СБУ викрила в Одеській області рекетирів, які видавали себе за правоохоронців і «обкладали даниною» ухилянтів.
13:15
СБУ затримала тіктокера, який «засвітив» роботу ППО під час дронової атаки рф на Одесу 5 листопада. До цього він вже був судимий за крадіжки.
13:27
СБУ затримала агентку російського гру, яка скоригувала десятки «Шахедів» по Одесі.
15:15
Мова йде про спробу Сергіївської територіальної громади придбати базу відпочинку у компанії, яка належить державному зраднику і колишньому депутату Ігорю Маркову, що втік до росії ще 2014 р.
12:05
Колл-центр, а якому шахраї видурювали у людей гроші, ліквідувала поліція та затримала організаторів.
11:45
Зрадник влаштувався у поліцію і, користуючись цим, передавав росіянам дані про позиції ЗСУ в Одеській та Миколаївській областях. Його затримала СБУ.
15:15
Ексголову однієї з райрад на Одещині судитимуть за викрадення швидкісного катера Держекоінспекції вартістю 2,7 млн грн. - мова йде про вже звільненого з цієї посади
10:22
Звинувачуваний у корупції колишній воєнком Одеської області Євген Борисов залишається у СІЗО.
17:07
В аэрокосмической компании SpaceX американского миллиардера Илона Маска не регистрировались сотни производственных травм, говорится в расследовании агентства Reuters, опубликованном 10 ноября.
14:02
СБУ затримала у Одеській області оригувальницю, яка наводила російські ракети на «зерновий коридор» і портову інфраструктуру.
16:51
СБУ затримала трьох ділків, які хотіли вивезти з України обладнання для винищувачів МіГ-29. Один з каналів незаконного експорту був створений у Одеській області.
13:34
"Дарувальник попереджав, що гранати бойові", - таку дивовижну фразу почули "Радіо Свобода" і ТСН. від речниці Міністерства внутрішніх справ Мар'яни Реви.
11:11
СБУ та поліція знешкодили в Одеській області злочинне угруповання, що доставляло ухилянтів до кордону на машинах швидкої допомоги.
14:11
СБУ затримала в Одеській області рецидивіста, який хотів «прорвати» кордон та вивезти ухилянтів до невизнаного Придністров’я.
17:02
САП та НАБУ домоглися арешту майна Міжнародного аеропорту «Одеса» в рамках справи про його незаконну приватизацію.
13:26
Керівник Одеського НАБУ Деулін відсторонений від обов'язків за те, що отримав нагороду з рук можливого окупаційного гауляйтера Одеси - Ківалова.