Происшествия

16:28
Протягом 2022 року у Одеській області загальний рівень злочинності знизився на 15%. Про це заявив прокурор Одеської області Сергій Костенко під час брифінгу
11:21
СБУ затримала в Одеській області ворожу поплічницю, яка збирала кошти для російських окупаційних військ в Україні.
14:56
СБУ ліквідувала схему втечі ухилянтів за кордон під виглядом моряків іноземних суден. До організації нелегального трафіку причетна очільниця місцевого громадського об’єднання моряків.
16:25
Один з інтернет-провайдерів в Одесі надавав доступ до російських телеканалів та заборонених російських інтернет-ресурсів.
10:28
Напередодні стало відомо, що в Одесі арештували майно цілої мережі аптек, в структурі власності яких були російські громадіни.
12:20
Вони вирішили зайнятися агітацією за державу-агресора прямо у одеських крамницях.
13:23
В Одесі судять зрадника, який співпрацював з російською ПВК "Вагнер" та "здавав" ворогу військові позиції.
17:35
В Одесі стався вибух газу в багатоповерхівці компанії "Кадорр", яка не була газифікована.
10:15
В ніч на 9 грудня на автотрасі Одеса - Київ в Одеській області зіткнувся з вантажівкою пасажирський автобус, який виконував рейс зі Львова до Одеси. Є загиблі.
11:35
СБУ повідомляє про затримання в Одесі шпигунів, які намагалися здобути інформацію про системи ППО для підготовки чергових російських ракетних ударів.
17:56
Суд дозволив затриманому одеському бізнесмену Кауфману вийти на волю під заставу у 129 мільйонів гривень з обмеженнями.
17:01
Правоохоронні органи повідомляють про викриття в Одесі злочинної організації, яка, за даними НАБУ і САП, поставила собі під контроль міську та обласну владу Одеси та Одеської області. Це пов'язано з інформацією про вчорашнє затримання бізнес-тандему Кауфмана-Грановського.
12:51
Поліція затримала в Одесі російську пропагадистку. що закликала росію бомбити України у своїх відеоблогах. Її тепер чекає суд.
21:55
4 грудня виповнилося три роки з моменту пожежі у економічному коледжі, який розміщувався в будинку Асвадурова в Одесі на вулиці Троїцькій на розі Пушкінської у 2019 році.
12:34
Колабораціоніст, який вивішував в Одесі російський прапор, створив злочинне угруповання та планував привітати з днем народження путіна - засуджений до 15 років тюрми.
14:28
В Одесі затримали прихильника заборненої комуністичної партії, який передавав росіянам інформацію про дислокацію ЗСУ.
16:16
"Наш русский. С..ка. На колокольне сидел. Проститутка..." С этими словами боец привел в штаб батальона вражеского шпиона в одном из старых советских фильмов. Если не ошибаюсь, назывался он "Освобождение".
12:41
Одіозний міністр освіти часів Януковича Дмитро Табачник виявився державним зрадником, що зараз давав вказівки окупаційним адміністраціям - як їм працювати
11:30
Поліція минулої ночі затримала в Одесі під час комендантської години двох чоловіків зі зброєю та патронами у Старобазарному сквері.
15:10
Невеликий легкомоторний літак CESSNA 182R був затриманий при спробі його перевезення через кордон до Молдови у Одеській області на КПП "Старокозаче".
12:16
Вранці 16 листопада під час повітряної тривоги в Одесі пролунав вибух.
14:04
Посадовці Держпродспоживслужби в Одеській області вимагали хабарі від експортерів української аграрної продукції, яка відправлялася на експорт "зерновим коридором".
16:36
Поліцейські викрили у Одесі підпільну друкарню, де виготовляли фальсифіковані довідки та посвідчення з висновками про непридатність потенційних призовників до проходження військової служби за станом здоров’я. Ці документи могли  використовуватися для перетину державного кордону України.
12:13
Мова йде про спробу теракту на залізниці в Одеській області ще 2014 року.
12:48
Учасник терористичного угруповання, відомого як батальон "Призрак" у сепаратистів Донбас, затриманий в Одесі.